TÜSİAD Genel Kurulu'na yoğun katılım

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD Genel Kuruluna yoğun katılım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 15:03

TÜSİAD'ın 41. Genel Kurul Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Ceylan Otel'de yapılan Genel Kurul'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yası sıra çok sayıda işadamı katıldı.

Otel çevresinde sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, saat 9.30'da başlayacağı duyurulan Genel Kurul'a işadamları daha erken saatlerde gelmeye başladı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile birlikte Genel Kurul katılımcılarını toplantının yapılacağı salonun girişinde karşıladı. Boyner ve Koç, Babacan ve beraberindekilerle toplantı öncesi bir süre sohbet ederek gazetecilere poz verdi.

Katılımın yoğun olduğu Genel Kurul'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD'ın en genç üyesi Hacı Sabancı'nın konuşması sırasında toplantı salonundan ayrıldı. Bu nedenle konuşma sırası kendisine geldiğinde salonda bulunmadığı için bir süre Başbakan Erdoğan beklendi.
Zamanı değerlendirmek isteyen Divan Başkanı, bu sırada Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı ve Haysiyet Divanı seçimleri için verilen önergeleri gündeme alarak oylattı.

Haberin Devamı

ERDOĞAN SENDELEDİ

Bu arada salona dönen Başbakan Erdoğan, konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Erdoğan kürsüye çıktığında Divan Üyeleriyle tokalaştıktan sonra konuşma yapacağı kürsüye yönelirken, ayağı takılınca hafifçe sendeledi.

Genel kurulda, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığını bırakan Mustafa Koç'a Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner tarafından bir plaket sunuldu. Toplantıda ayrıca TÜSİAD tarafından hazırlanan 'Çalışma Hayatında Kadın” adlı film de gösterildi.

Genel Kurul'a aralarında Rahmi Koç, Güler Sabancı, Cem Boyner, Ali Kibar, Ömer Sabancı, Erdal Karamercan, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Suzan Sabancı Dinçer'in de yer aldığı çok sayıda iş insanı katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!