Türkiye’den İspanya milli takımına taraftar token

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’den İspanya milli takımına taraftar token
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 07:00

Son yıllarda spor endüstrisine damga vuran taraftar token projelerine bir yenisi daha ekleniyor.

Haberin Devamı

İspanya Futbol Federasyonu ve blockchain şirketlerinden Bitci Teknoloji, İspanya Milli Futbol Takımı için bir taraftar token geliştirilmesi konusunda işbirliğine gitti. Son yıllarda uluslararası organizasyonlarda gösterdiği performansla, dünyanın en başarılı milli takımlarından biri olarak gösterilen İspanya Mili Futbol Takımı, yapılan anlaşma kapsamında futbol dünyasında taraftar token projesine sahip ilk milli takım olacak.

GELİR SAĞLAYACAK

Bitci Teknoloji’nin kendi blockchain platformu Bitcichain üzerinde çalışacak projede, tüm teknik altyapı yine Bitci Teknoloji tarafından sağlanacak. Projeye ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak. 3+2 yıl geçerli olacak işbirliği anlaşması kapsamında, Bitci.com logosu, İspanya Milli Takımı’nın antrenman formalarında da yer alacak. Ayrıca anlaşma süresi boyunca, İspanya Milli Futbol Takımı’nın, blockchain alanındaki tek iş ortağı Bitci Teknoloji olacak. Bitci Teknoloji tarafından, İspanya Milli Futbol Takımı için geliştirilecek taraftar token’lar da bir yandan İspanya taraftarlarının milli takımlarıyla etkileşimlerini artırırken, diğer yandan da İspanya Futbol Federasyonu’na ticari bir gelir imkânı sunacak.

Türkiye’den İspanya milli takımına taraftar token

Bitci Teknoloji Kurucusu Çağdaş Çağlar, böylesine önemli bir projeyi İspanya Futbol Federasyonu ile hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarının altını çizerken, “İspanya A Milli Futbol Takımı, yediden yetmişe herkesin büyük bir hayranlıkla takip ettiği; dünya futbolunda etki gücü en yüksek takımlardan biri. Bitci Teknoloji olarak, kendi geliştirdiğimiz blockchain’imizle İspanya Milli Takımı’nın yanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Daha önce Türkiye Basketbol Federasyonu ve McLaren Racing gibi kurumlarla yaptığımız anlaşmalarla, dünya basketbolunda ve Formula 1 organizasyonunda ilklere imza atmıştık. İspanya Futbol Federasyonu ile imzaladığımız bu anlaşma kapsamında, bu kez de dünya futbolunda ilk kez bir milli takım, taraftar token projesini hayata geçirmiş olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!