‘Türkiye sağlıkta çekim merkezi’

Güncelleme Tarihi:

‘Türkiye sağlıkta çekim merkezi’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 07:00

Sağlık turizminde Türkiye’nin dünyada çekim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyleyen Göz Vakfı Hastaneleri Direktörü Doç. Dr. Barış Yeniad, son bir yıldır çok sayıda yurtdışından hastanın geldiğini belirterek, “Özellikle Afrika, Ortadoğu’nun yanı sıra Almanya, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerden talep alıyoruz. Ağırlıklı olarak gözlükten kurtulma ve mercekten kurtulma operasyonlarına ilgi gösteriliyor. Sağlıkta sektöründe yetkinliğimiz yüksek. Sadece göz branşı için değil sağlığın birçok alanında ülkemiz çekim merkezi konumunda” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hastaneler hakkında da bilgi veren Doç. Dr. Yeniad, “Göz sağlığı ve hastalıkları tanı ve tedavisinde tüm tedavi uygulamalarının yapıldığı ve geliştirildiği Bayrampaşa Göz Hastanesi’nde Glokom Tanı ve Tedavisi, Şaşılık Tedavisi, Çocuk Göz Sağlığı Tedavisi, Katarakt Tedavisi, Kornea Tedavisi, Refraktif Cerrahi, Oküplastik Cerrahi, Retina Tanı ve Tedavisi birimleri ile hizmet veriliyor. Vakıf 1997’de kurulan İstanbul İdealtepe Göz Merkezi,  2001’de kurulan Bursa Yıldırım Göz Merkezi ile 3 merkezde tüm göz branşları ile uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veriyor. Bursa Yıldırım’daki merkezimizi de Nilüfer İlçesi’nde 2 bin metrekare alana taşımak istiyoruz. Gerekli izinlerin alınma aşamasındayız” dedi.

‘Türkiye sağlıkta çekim merkezi’

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk projelerinin de bulunduğunu anlatan Yeniad, “Göz ve göz sağlığının önemini belirtmek için hazırlanan kamu spotu animasyon çizgi film çalışması kamuoyunda göz sağlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için hazırlanmıştır. Animasyon çizgi film çalışması çocuk dergimiz olan Gözbebeğim Çocuk Dergisi karakterlerinden uyarlanmış olup halkı bilinçlendirirken erken teşhis ve tedavinin önemini vurgulamak için tasarlanmıştır” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!