Turkcell BlackBerry Pearl'ü piyasaya sundu

Güncelleme Tarihi:

Turkcell BlackBerry Pearlü piyasaya sundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2007 11:43

Turkcell ve Research In Motion Limited (RIM) BlackBerry Pearl'ü Türkiye'de piyasaya sundu. Dünyadaki en ufak akıllı telefonlardan biri olan BlackBerry Pearl, kamera ve multimedya olanaklarıyla donatılmış bir BlackBerry olma özelliğini taşıyor.

Kullanıcılar, BlackBerry Pearl'ün görüntüyü dijital yöntemle beş kat yaklaştırabilen, kendinden flaşlı, 1,3 megapiksellik kamerası ile çektikleri resimleri e-posta, MMS veya BlackBerry Messenger üzerinden anında başkalarıyla paylaşabiliyor.

BlackBerry Pearl'ün üzerindeki medya oynatıcı ve stereo kulaklık yuvası sayesinde kullanıcılar, hareket halindeyken de istedikleri müziği dinleyip, video izleyebiliyor.

MP3 ve ACC formatındaki müzik dosyaları ile MPEG4 ve H.263 formatındaki video dosyalarını destekleyen BlackBerry Pearl, kullanıcılara zengin bir ses deneyimi yaşatıyor. Konuşandan bağımsız ses tanımalı sesle arama özelliği, polifonik, MP3 ve MIDI zil sesleri ve akıllı arama, konferans görüşmesi, hızlı arama, ve çağrı aktarma gibi işlevlere sahip cihaz, ayrıca eller serbest durumda konuşmaya olanak sağlayan kulaklık-mikrofon setleri, araç kitleri, ve GPS alıcısı gibi diğer bluetooth kabiliyetli eklentilerle birlikte kullanılmak üzere bir harici hoparlör ve bluetooth 2.0 özelliği de taşıyor. BlackBerry Pearl, BlackBerry 7130g ve BlackBerry 8700g ile birlikte TurkcellExtra'larda ve KVK Shop'larda satılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!