Türk Telekom, ‘Tekno Kumbara’ için 21 milyon TL ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom, ‘Tekno Kumbara’ için 21 milyon TL ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 01:23

10 milyon müşterisini hediye yağmuruna tutacak olan Türk Telekom, ‘Tekno Kumbara’ programına 21 milyon TL’lik bütçe ayırdı.

Haberin Devamı

Tatil, alışveriş çeki ve Ferrari test sürüşünün de bulunduğu hediye kataloğunda 4 milyar dakikalık ses ve 5.5 milyar dakikalık Wi-Fi fırsatı da yer alıyor. Program kapsamında müşteriler, Türk Telekom’da şimdiye kadar geçirdikleri her gün için 1 Tekno Para, Türk Telekom müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 Tekno Para ve ayrıca aylık fatura tutarlarının 5 katı Tekno Para kazanacak. Türk Telekom müşterileri Tekno Para’ları ile hediye kataloğunda yer alan 335 farklı alternatiften istediklerini seçebilecek.

DİJİTAL SİNİR SİSTEMİ

Türk Telekom yönetiminde de yer alan TTNET Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, yaptıkları tüm yatırımlarla adeta dijital sinir sistemi kurduklarını belirterek, “Tüm bu altyapı, bize yeni yeni hizmetler sunma olanağı sağlıyor. Bugüne kadar bizimle olan müşterilerime yeni bir kampayanya ile teşekkür etmek istedik. 81 ildeki tüm müşterilerimize Türk Telekom’la geçirecekleri her gün için onlara Türk Telekom’lu olmanın avantajlarını sunmayı amaçladık” dedi.

335 hediye seçeneği

Haberin Devamı

TÜRK Telekom, Tekno Kumbara programı ile müşterilerine, toplam 4 milyar dakika ses, 5,5 milyar dakika WiFi ve 335 hediye seçeneği sunuyor. İnternet paketlerinden cihaz hediyelerine kadar birçok seçeneğin yer aldığı hediye kataloğunda yurtiçi tatil ve Ferrari test sürüşü seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, Arçelik, Boyner, Trendyol ve E-bebek, markaları için hediye çekleri de yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!