Türk nakliyecisi Lojistik Fuarı'nda görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Türk nakliyecisi Lojistik Fuarında görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Paris'te bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Lojistik ve Nakliye Fuarı'na Türkiye'den ilk kez Barsan adlı nakliye şirketi katıldı. 650 nakliye şirketinin yarıştığı Fuar'ı 25 binden fazla üst düzey yönetici gezdi.

Fransda'da düzenlenen dünyanın en büyük lojistik ve nakliye fuarına bu yıl ilk kez bir Türk firması da katıldı. Bu yıl 15'incisi düzenlenen SITL 98 (Semaiue Internationale du Transport et de la Logustique) Uluslararası Lojistik ve Nakliye Fuarı'na katılan tek Türk firması olan Barsan'ın standı, Türkiye ile iş yapan yabancıların akınına uğradı.

17-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, kendi alanında söz sahibi 650 dev firma, lojistik ve nakliye konularında teknik çözüm yollarını tanıttı. Fuarı, üç günde 25 binin üzerinde uluslararası üst düzey yönetici ziyaret etti. Fuarda, lojistik, nakliye ve organizasyon, bilgisayar sistemleri, uydu bağlantı sistemleri, hareket halindeyken yer saptama, programlar hakkında tavsiyeler, uzaktan idare edilebilen nakliye servis sistemleri, etiketleme, basım teknikleri, bar-code okuyucuları hakkında da ziyaretçilere bilgi verildi.

Fuara katılan Türk şirketi Barsan'ın sahibi Denizlili Kamil Barlın'ın hedefi, 2005 yılında lojistik sektörünün tamamında kıtalararası hizmet verebilen bir dünya şirketi yaratmak. Yurtiçi ve yurt dışındaki faaliyetlerinden yıllık toplam 200 milyon mark ciro sağlayan şirket, 2000 yılında da halka açılacak.

Halen şirketin 107'si kendisine ait, 200'ü kiralık olmak üzere 307 TIR'dan oluşan bir nakliye filosu var.

Türkiye dışında Almanya, Fransa, Hollanda ve ABD'de de şirketi bulunan Barsan, uluslararası dev firmalarla rekabet edebilmek için büyümesini sürdürecek.

Lojistik sektörüne ağırlık veren Barsan, ayrıca gıda ve turizm sektöründe de faaliyet gösteriyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!