TOKİ Ankara kura çekim tarihleri belli oldu? | İstanbul TOKİ kuraları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Ankara kura çekim tarihleri belli oldu | İstanbul TOKİ kuraları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2019 10:17

Yurt genelinde ev almak isteyen vatandaşları ev sahibi yapan ve 50 bin sosyal konut projesi kapsamında 67 ilde gerçekleşecek olan TOKİ kuralarında Ankara için kura çekim tarihleri belli oldu. Bununla beraber İstanbul'da Ayazma, Kayaşehir, Tuzla konutları için TOKi'ye başvuruda bulunan vatandaşlar, İstanbul kura tarihlerini merak etmeye başladı. Peki, İstanbul TOKİ kuraları ne zaman yapılacak? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

TOKİ başvuru sürecini tamamlanması ardından kura heyecanı başladı. Ayazma, Kayaşehir, Tuzla konutları için başvuruda bulunan vatandaşlar, merakla TOKİ’den gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, TOKİ 50 bin sosyal konut projesi için kura çekimi ne zaman yapılacak?

Toplamda 67 ilde hayata geçirilecek 50 bin sosyal konut projesi için başvuru süreci sona erdi. 636 bin 787 kişinin başvurduğu TOKİ sosyal konut projesi için şimdi sıra kura çekiminde. Konutlar, inşaatları da bitirilip en geç 36 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecek. 2+1 konutların taksit ödemeleri konut teslimlerinden sonra başlayacak. Pek, TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ANKARA KURA TARİHİ BELLİ OLDU

TOKİ kura çekiliş tarihleri değişiklik gösteriyor. İstanbul için kura çekiliş tarihi belli olmadı ancak TOKİ Ankara için tarih verdi. 

Satış kura duyuruları listesinde yer alan bilgilere göre; Ankara Altındağ’daki 809 adet konut için kura çekimi 6 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Haberin Devamı

BAŞVURULAR FARKLI TARİHLERE BÖLÜNMÜŞTÜ

Başvuru işlemleri normal vatandaşlardan 6-25 Mart, emeklilerden 26 Mart-5 Nisan, en az yüzde 40 engellilerden 8-12 Nisan, şehit aileleri ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin başvuruları ise 15-19 Nisan'da alınmıştı..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!