TİM'den İstanbul Yeni Havalimanı'na için dev kampanya

Güncelleme Tarihi:

TİMden İstanbul Yeni Havalimanına için dev kampanya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 15:18

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM ), İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı kapsamında uluslararası boyutta tanıtım kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

TİM Başkanı İsmail Gülle, “İhracatçılar olarak bugün hem gururlu hem de çok heyecanlıyız. İhracatta ürünü zamanında yerine teslim edebildiğinizde güçlü olursunuz. Lojistik bunun en temel yapı taşırıdır ve bu alanda saglam altyapıya sahip olan bir adım öne geçer.

İstanbul Yeni Havalimanı ihracat yarışında bizi bir adım öne taşıyacak.” dedi. Yeni havalimanımız ihracatta yeni rekorlara imza atmamızı sağlayacak. 1,6 milyon metrekare lojistik alanı ve 5,5 milyon ton kargo kapasitesiyle İstanbul Yeni Havalimanı, daha fazla ürünümüzü dünyaya ulaştırmak açısından bizi çok mutlu ediyor. Bu heyecanımızı dünyanın her yerine duyurmak amacıyla bir kampanya başlattık” dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı ihracat yarışında Türkiye’yi bir adım öne taşıyacağını ifade eden Gülle, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni havalimanımız ihracatta yeni rekorlara imza atmamızı sağlayacak. 1,6 milyon metrekare lojistik alanı ve 5,5 milyon ton kargo kapasitesiyle İstanbul Yeni Havalimanı, daha fazla ürünümüzü dünyaya ulaştırmak açısından bizi çok mutlu ediyor. Bu heyecanımızı dünyanın her yerine duyurmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile görüşmelerimiz sonucunda dev bir kampanya başlattık."

BAKMADAN GEÇME!