TGSD'nin başkanı Umut Oran

Güncelleme Tarihi:

TGSDnin başkanı Umut Oran
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2002 13:30

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TGSD) bugün yapılan 13. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Domino Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve TGSD Başkan Yardımcısı Umut Oran seçildi.

Genel Kurul toplantısında derneğin yönetim kurulu başkan yardımcıları ise Beyser'den Erol Serdar, Retro'dan Hamdi Onar, Denizli Basma'dan Duru Güneri olarak belirlendi.

TGSD'nin yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

"Aleks Kazancıyan (Yeşim Tekstil), Koray Onan (Podyum), Vedat Nevin (Vekem), Lebib Mısırlı (Lebib Mısırlı), Ataman Onar (Portaş), Mehmet Kumbaracı (Pisa Tekstil), Mesut Toprak (Tayeks), Yavuz Sökün (Berdan), Serdar Yavaşoğlu (Dilek Çamaşır) ve Osman Arar (Orka Tekstil)."

Derneğin denetleme kuruluna ise Atax'dan Erdoğan Ramoğlu, Karahan Tekstil'den Zeki Karahan ve Bilsar'dan Selman Bilal seçildi.
TGSD yeni başkanı Umut Oran, Genel Kurul'un ardından 13. dönem yönetim kurulunun basın mensuplarınına tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun asil ve yedek ayrımı yapılmadan 28 kişiden oluştuğunu, 28 kişinin asil ve yedek olmadan beraberce, birbirlerine sinerji doğuracak şekilde yurtiçi ve yurtdışında sektörü en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!