TFB coin nedir? Hangi borsalardan alınır? TrueFeedBack ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

TFB coin nedir Hangi borsalardan alınır TrueFeedBack ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 23:17

Kripto paraların değer kazanmayı sürdürdüğü bu günlerde günlerde ismini Türk projesi olarak pek çok kişiye duyuran TFB coin ile ilgili pek çok konu araştırılıyor. True feedback de ise, ekosistemde gizlilik ve direk kişiden kişiye ödüllendirme sistemi ile ön plana çıkar. TFB coin nedir? Hangi borsalardan alınır merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

TrueFeed Back kripto paralar ile büyük bir ödül dağıtımı gerçekleştirmeyi amaçlayan bir çeşit anket platformudur. Tüm etkinlik ve organizasyonlar merkeziyetsiz bir şekilde tfb coin ile ödeme yapma ve kazanç sağlama sağlar.

TFB Coin Nedir?

TFB Coin, en çok merak edilen kripto para borsalarının yükselişe geçmesi ile birlikte kripto para dünyasında yer alan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu coine yatırım ypmak isteyen kişiler ise, coinin geleceğini sıkça araştırıyor. TFB altcoin geleceği hemen hemen bütün sektördeki kişilerin kolay bir şekilde anket oluşturabileceği ve bu anketlerden elde ettiği bilgileri de tüm dünya çapında toplayabilecekleri önemli bir platformdur.

Herkese hitap ettiği için bu coinin ilerleyen zamanlarda çok değer kazanabileceği düşünülüyor. Son 24 saat içinde işlem hacminde önemli bir düşüş yaşansa da gelecekte kullanımı artacak ve değer kazanacaktır. TFB coin geleceği pek çok insan tarafından sıkça merak ediliyor. Ama bilmeyenler için TFB coini bir şekilde tanımlamak gerekiyor. TFB Coinin açılımı ise, True Feed Back olarak bilinen bir coin çeşididir. TFB coin ise, blok zincire dayalı bazı bilgiler analiz eden ve bir araya getiren bir firmadır.

Haberin Devamı

Firma ise yarışma, anket ya da bazı eğlence araçlarını da kullanarak çeşitli aktiviteler sayesinde bilgi edinir. Edindikleri bu bilgileri ise, daha sonra istatistiksel bazı analizlerden geçirerek önemli raporlamalar yaparlar. Yaptıkları tüm raporlar ile kolaylıkla kazanç elde eden şirket, kazancını kendisi ile bilgi paylaşan kişilere kripto para token vererek paylaşır. TFB token ise, bazı aktiviteler üzerinden ERC-20 tabanlı olan ve mobil telefonlar üzerinden katılabilen kripto para birimidir. Bu coinler ile birlikte TFB market üzerinden pek çok ürün alışverişi de yapılabilir.

TFB Coin Hangi Borsalardan Alınır?

TFB almanın en kolay ve en hesaplı tercih edebileceğiniz borsalar ise, dev Bitcoin ve önemli kripto para borsalarından birisi olan Bithumb Global’de de listelenecek. Aynı zamanda Hotbit borsası da tercih edebileceğiniz borsalar arasında yer alıyor. Uygulamayı cep telefonunuza ya da tabletinize indirerek borsaya yerel borsalar üzerinden de para transferi yaparak alım, satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

TrueFeedBack Ne Zaman Çıktı?

Popüler altcoinler arasında yer alan TrueFeed Back (TFB), şirketlerin, kurumların, akademisyenlerin ya da diğer ilgili tarafların ödül veya anket oluşturabileceği bir anket ve ödül platformudur. Kullanıcılar isterlerse bu anketlere ve ödüllere katılabilir. Katılım için de bir teşvik alabilir ve her zaman anonim de kalabilirler. Bu projenin ekibinin tamamı ise, Türklerden meydana geliyor. True feedback de ekosistem gizlilik ise, direk olarak kişiden kişiye ödüllendirme yöntemi ile ön plana çıkar. Kullanıcılar sağladıkları bilgiler sayesinde kendilerine tanımlanan bountylere ve anketlere katılarak, katılımları karşılığında ödül olarak $TFB token kazanabiliyor. Kullanıcılar ise, anketlere katılım sağlayarak para kazanırken aynı zamanda da gizliliklerini de önemli ölçüde koruyabiliyor.

Haberin Devamı

TrueFeedBack Coin Ne İş Yapar?

TrueFeedBack diğer ödül ya da anket uygulamalarına göre kullanıcılarının gizliliğini de sağlıyor. TrueFeed platformu, aynı zamanda kullanıcıların kimliği hakkında herhangi bir bilgi toplamaz. Ayrıca bu platformda verilen teşvikler TrueFeed (TFB) tokenlerine de dağıtılır. Bu sayede de kullanıcılar gizliliğinin tadını çıkartırken, istediği anketlere de katılabilir. Aynı zamanda tamamlanan anketlerle birlikte teşvik ödülü de kazanabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!