Telsim'e ulaşmak kolay değil

Güncelleme Tarihi:

Telsime ulaşmak kolay değil
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay Türk Telekom'un lisans devrinden sonra ilk kez faturalarını Telsim'e ödemeye başlayan aboneler bir yandan ödeme yapacakları bankalarla sorun yaşarken, diğer yandan Telsim'e ulaşmakta zorluk çekiyorlar.

Telsim'in gazete ilanlarıyla abonelerine faturalarını Adabank, İmar Bankası, İş Bankası ve Vakıfbank'a yatırabileceklerini duyurmuştu. Ancak İş Bankası ve Vakıflar Bankası Telsim'e ait son ödeme tarihi geçen telefon faturalarını kabul etmiyor. Faturaları banka şubelerine yatıramayan tüketiciler, Telsim Müşteri Hizmetleri'ni aradıklarında ise sürekli meşgul çalan telefonlarla karşılaşıyorlar. Bu arada da cep telefonları faturalar ödenmediği gerekçesiyle görüşmeye kapatılıyor.

Konuyla igili olarak arkadaşımız Fadime Çoban, Telsim Halkla İlişkiler Sorumlusu Fethiye Tanat ile görüştü. Tanat, bazı banka şubelerinin Türk Telekom dönemindeki alışkanlıklarını sürdürerek son ödeme tarihi geçmiş faturaları kabul etmediklerini ileri sürerek, bu konuda banka şubelerinin uyarıldığını söyledi. Özelleştirmeden sonra Telsim Müşteri Hizmetleri hatlarının yetersiz kaldığına değinen Tanat, ‘‘ Müşteri Hizmetleri hatlarımız yetersiz kalınca Telsim'in öteki telefonlarını da bu bölüme aktardık. Ancak çok sayıda abonemiz olduğu için telefonları düşürmek zor oluyor. Yakın bir zamanda bünyemize dahil edeceğimiz yeni hatlarla bu sorunu çözeceğiz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!