Teknoloji sektörüne yeni bir soluk; 360

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji sektörüne yeni bir soluk; 360
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2020 07:44

Sizleri teknoloji sektörüne yeni bir soluk getirecek olan bir marka ile tanıştıralım; 360

Haberin Devamı

360 markasını belki Türkiye’de yeni yeni duymaya başlıyor olabilirsiniz. Ancak 360, dünya çapında yazılım ve elektronik sektöründe büyük başarılara imza atmış, Çin elektronik sektörünün en büyük marklarından bir tanesi. Öyle ki yazılım ve elektronik sektöründe faaliyet gösteren 360, Çin’de yazılım sektöründe ilk 10, elektronik sektöründe ise ilk 100 firma arasında yer alıyor.

2005 yılından kurulan ve teknoloji odaklı ürünleriyle insanların günlük yaşamlarını kolaylaştıran firma, günümüzde Çin’in en büyük internet güvenliği şirketlerinden biri.

İnsan hayatını daha kolay, pratik ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan firma bu ideallerine ulaşmak için iki kavramdan güç alıyor; teknoloji ve inovasyon.

Ürün kalitesinin yanı sıra kullanım kolaylığı ve fiyat avantajı ile rakiplerinin arasından sıyrılan 360, hayatı kolaylaştıran teknolojisi ve isminden aldığı ilhamla günlük yaşamımızın her alanında yer alacak gibi duruyor.

En iyi yol arkadaşınız olacak G300 araç içi kamera ile trafikteki güvenliğinizi; 360 D806 PanTilt güvenlik ve çocuk akıllı kamerası ile evi koruma altına alıyor. G300’ün Türkiye’de en çok satan 2. araç içi kamerası olduğunu da ayrıca vurgulayalım.

Teknoloji sektörüne yeni bir soluk; 360

Teknoloji sektörüne getireceği yeniliklerle adından söz ettiren 360 markası, çok yakında satışa sunulacak olan otopilot teknolojisine sahip ilk robot elektrik süpürgesi ile ev temizliğine de yeni bir soluk getirecek. Teknoloji sektörüne getireceği yeniliklerle adından söz ettiren 360 markası, çok yakında satışa sunulacak olan otopilot teknolojisine sahip ilk robot elektrik süpürgesi ile ev temizliğine de yeni bir soluk getirecek.

Türkiye pazarına yeni giriş yapan marka, akıllı robot süpürgeleri, araç içi kamerası, bebek ve güvenlik kamerası, akıllı bebek oto koltukları gibi pek çok ürünle adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Ürünlerinde yapay zeka, hareket algılama, yer çekimi sensörü gibi gelişen teknolojinin tüm özelliklerini kullanan 360 markası, hayatımızın merkezinde yer almak için hazır.
Teknoloji sektörüne yeni bir soluk; 360




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!