Tekno şov başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Tekno şov başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 09:01

Bu yıl itibariyle Hannover Fairs Turkey bünyesinde düzenlenmeye başlanan WIN EURASIA Automation, 17 Mart’ta başlayacak. İstanbul’da Tüyap’ta dört gün sürecek fuar, teknoloji tutkunlarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia, Hydraulic&Pneumatic EURASIA ve Materials Handling Eurasia olmak üzere dört ayrı fuarı bir araya getirecek olan WIN EURASIA Automation, kablolardan akışkan gücü teknolojilerine, sürücü teknolojilerinden yazılımlara, robot kollarından insansız forkliftlere bir fabrika için gerekli tüm çözümleri tek çatı altında sunacak. 50’yi aşkın kurum, dernek ve medya kuruluşu tarafından desteklenen fuar, 25 ülkeden yaklaşık bin 556 katılımcıyı ağırlayacak.

Tekno şov başlıyor


Endüstri dünyası yeni bir dönemle karşı karşıya. Endüstri 4.0 olarak adlandırılan bu yeni dönem, dijital teknolojik gelişmelerin ışığında ‘akıllı fabrikaları’ endüstrinin merkezine taşıyor. Bu yeni gelişmelerle birlikte, artık üretim sürecindeki makine, bilgisayar, sürücü ve kontrol cihazlarının birbiriyle iletişim kurması; insanlardan neredeyse tamamen bağımsız olarak kendilerini koordine ve optimize edebilmeleri mümkün. Böylece, üretim süresi, maliyeti ve harcanan enerji miktarı düşerken, üretim kalitesi artıyor. Bu yeni endüstriyel döneme doğru hızlı bir dönüşüm yaşanıyor. Ülkelerin ise rekabet güçlerini kaybetmemek adına,  altyapı çalışmalarını hızlıca tamamlayarak bu yeni döneme ayak uydurabilmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı

ENDÜSTRİ 4.0’A KATKI

WIN EURASIA Automation fuarı, katılımcılarının sergilediği yenilikçi ürün ve çözümlerle, Türkiye’de Endüstri 4.0’ın gelişimine en büyük katkılardan birini sunuyor. Dört ticari fuar, yeni endüstriyel çağın, entegre üretim süreçlerine yönelik olarak en ileri teknolojiye sahip komponent, sürücü, yazılım, robot ve istifleme-taşıma-depoloma çözümlerini bir araya getiriyor.

Otomasyon Eurasia Fuarı’nda ziyaretçiler, en küçük devrelerin bile birbiriyle iletişim halinde olduğu, küçültülmüş ve inceltilmiş komponentlerle hayvan ve insan hareketleri taklit edilerek geliştirilmiş en ileri teknolojiye sahip robot ve robot kollarını görme fırsatı elde edecek.

Tekno şov başlıyor

PALETSİZ TAŞIMACILIK

Haberin Devamı

Bir diğer önemli gelişme ise Materials Handling, Eurasia fuarında ziyaretçilerle buluşacak. Yüksek hareket esnekliğine sahip;  dar koridorlarda bile iyi bir performans sağlayan,  insansız istifleme- depolama çözümleri fuarda sergilenecek. Fuar kapsamında gerçekleşecek Application Park Area’da ise paletsiz taşımacılığa imkan veren forkliftler canlı çözüm gösterileri ile ziyaretçilerle buluşturulacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!