Tek faturada işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Tek faturada işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2014 01:24

D-SMART ve Turkcell Superonline yaptığı işbirliğiyle fiber internet ve HD televizyon yayınını tek fatura üzerinden 59 liraya sunmaya başlıyor.

Haberin Devamı

YÜKSEK görüntü ve HD kalitesiyle 300’den fazla kanalı aboneleri ile buluşturan D-Smart, Turkcell Superonline ile yaptığı altyapı işbirliğiyle yüksek hızlı fiber internet hizmeti sunmaya başlıyor. 12 ilde başlatılan kampanya kapsamında Turkcell Superonline altyapısıyla fiber internet ve HD D-Smart tek fatura üzerinden 59 TL’ye tüketicilere sunulacak.

AYRI FATURA YOK

10 Mbps’e kadar sınırsız 50 GB adil kullanım kotalı fiber internet hizmetinden yararlanmak isteyen tüketiciler, 24 ay aboneliği devam ettirme sözü vermeleri durumunda HD D-Smart giriş paketini de almış olacaklar. Aktivasyon ve modem için herhangi bir ücretin ödenmediği hizmetten yararlanmak için telefon hattı da gerekmeyecek. Abonelerin, ilk üç ay sinema ve spor kanallarından da yararlanabileceği kampanyanın bedeli ise aylık 59 TL. Aboneler isterlerse ayda 4 TL fark ödeyerek ayda 63 TL’ye 10 Mbps yerine 25 Mbps 75 GB adil kullanım kotalı paketten de faydalanabilecekler. Bu hizmetler için abonelere ayrı faturalandırma yapılmayacak ve tüm konularla D-Smart ilgilenecek.
Konu hakkında açıklama yapan D-Smart CEO’su Ali Güven, Turkcell Superonline ile yaptıkları altyapı işbirliğini internet hizmetlerini geliştirme yatırımlarının bir parçası olarak değerlendirdiklerini söyledi.

DÜNYA STANDARTI

Bugüne kadar Türk Telekom altyapısını kullanarak abonelerine fiber internet hizmeti sunduklarını ve yaptıkları bu yeni anlaşma ile artık Superonline fiber altyapısını da kullanmaya başladıklarını belirten Güven, “Abonelerimizi dünya standartlarında internet konforuyla buluşturacak bu işbirliği ile iki altyapı sağlayıcıdan hizmet sunabilen ve en geniş fiber internet
ağına satış yapabilen Türkiye’deki ilk ve tek internet servis sağlayıcısı olmuş olduk. D-Smart olarak yenilikçi ve öncü yapımızı, her yeni adımımızda korumaya özen gösteriyor ve böylece liderlik yolundaki iddiamızı da pekiştiriyoruz” dedi.

1.5 milyon yeni üye

Haberin Devamı

TURKCELL Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise, Türkiye’yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran operatör olarak bugüne kadar 75 ile değen 32 bin kilometrelik bir fiber ağ oluşturduklarını belirterek, “Bireysel ve kurumsal müşterilerimize hayatlarında fark yaratan hizmetler sunduğumuz gibi, uluslararası işbirliklerimizle de ‘operatörlerin operatörü’ olduk. D-Smart ile bu işbirliğimiz ise toptan hizmetlerimizde yeni bir döneme işaret ediyor. 1 milyon 570 bin haneye ulaşarak yarattığımız değeri Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak pazarı daha da genişletiyoruz. Müşterilerimiz Turkcell Superonline fiber hizmeti ile D-Smart TV ürünlerinden tek bir pakette ve tek fatura karşılığında yararlanma fırsatına da kavuşuyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!