TEB, TelepatiWAP başlattı

Güncelleme Tarihi:

TEB, TelepatiWAP başlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) bireysel bankacılık çözümlerini kapsayan yeni markası Telepati, telefon ve internetle verdiği finansal hizmetlerden sonra şimdi ‘‘TelepatiWAP’’ adıyla mobil telefonlarla bankacılık işlemleri yapmaya başladı.

Telepati'nin faaliyete geçtiği 22 Mart'tan bugüne kadar geçen dönemin değerlendirildiği basın toplantısında konuşan TEB Genel Müdürü Dr. Akın Akbaygil, ‘‘Telepatiwap, SMS ve uzun vadeli, değişken faizli konut kredisi gibi Telepati üyelerinin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimiz devam edecek’’ dedi.

Telepati'nin yeni ürünü olan TelepatiWAP'ın sunduğu hizmetler arasında hesap, portföy, döviz bilgileri, kredi kartı ve ihtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranlarının bulunduğunu belirten Akbaygil, ‘‘TelepatiWAP'dan yararlanmak isteyenlerin WAP ayarılarını yapmaları oldukça kolay. Telepati tarafından gönderilecek bir SMS(kısa mesaj) ile bu ayarlar telefona otomatik olarak yüklenebiliyor’’ dedi.

Yepyeni bir bankacılık anlayışı olan Telepati ile müşteri kavramının yerini ‘‘üye’’ kavramının aldığını ifade eden Dr. Akbaygil, şunları söyledi: ‘‘Telepati hizmetimiz ile 22 Mart tarihinden bu yana 20 binden fazla üyeye hizmet ederek, 140 binden fazla sayıdaki çağrıyı cevaplandırdık. Yeni hizmetimiz olan Telepatiwap ile üyeler yatırım işlemlerinden fatura işlemlerine, tüketici kredisi almaktan döviz ve kredi kartı bilgisi sormaya kadar birçok hizmetten de yararlanabilecekler.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!