‘Tarihi fırsatı kaçırmayın’

Güncelleme Tarihi:

‘Tarihi fırsatı kaçırmayın’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 21:24

EMLAK Konut GYO’nun başlattığı kampanya seferberliğine Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği de (GYODER) katıldı.

Haberin Devamı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası seferberlik başlatarak 120 ay 0.7 faizle konut satan markalı üreticiler şimdi 2. kampanya atağında vadeyi 240 aya çıkarıyor. Sektör temsilcileri sundukları uzun vade ile vatandaşa ‘fırsatı kaçırmayın” mesajı veriyor. 1 Şubat’ta başlayacak ve 31 Mart’ta sona erecek kampanyaya 40 binden fazla konutun dahil olması bekleniyor. Emlak Konut yüzde 10 peşinat, 60 ayda 0 faiz, 120 ayda 0.4-0.5 aralığı, 240 ayda ise 0.75-0.85 bandı için hazırlık yapıyor. Hürriyet’in gündeme getirdiği kampanya kapsamında ilk anlaşma ise Ziraat Bankası ve Garanti Bankası ile yapıldı. 

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, “Firmaların inisiyatifinde olmak üzere 20 yıl için aylık yüzde 0.75 ila 0.85 faiz bandında kredilendirme yapmayı planlıyoruz. Burada amaç stok eritmek değil, vatandaşın ev alımını kolaylaştırmak” dedi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum,  “Konut alımını erteleyenlere, ‘Bizler Türkiye’nin 20 yılına güveniyoruz. Siz de güvenin ve bu fırsatı kaçırmayın’ mesajını veriyoruz” diye konuşurken, KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu dönem kâr değil ar yılı. Hem ekonomimiz hem de sektörümüz için fedarlık yapıyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Firmalar parasını bankada tutarak fedakarlık yapacak ve faiz indirimi alacak” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!