Taha Çakmak kimdir, nereli, kaç yaşında? Taha Çakmak özgeçmiş ve biyografi detayları..

Güncelleme Tarihi:

Taha Çakmak kimdir, nereli, kaç yaşında Taha Çakmak özgeçmiş ve biyografi detayları..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2021 09:55

Taha Çakmak, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından araştırılan isim olmaya başladı. Merkez Bankası görevlendirmesinin öncesinde THY ve Ziraat Bankası'nda da belirli pozisyonlarda bulunan Taha Çakmak, son olarak BDDK Başkan Yardımcılığı görevini üstleniyordu. Peki, Taha Çakmak kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Merkez Başkanı Yardımcısı Taha Çakmak özgeçmiş ve biyografi detayları

Haberin Devamı

Taha Çakmak 1981 yılında Elazığ’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünü bitirdi.

Çakmak, 2004 yılında Deloitte Touche & Tohmatsu’da Denetçi, 2005 yılında Sosyal Sigortalar Kurumunda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2005-2019 yıllarında Ziraat Bankası AŞ’de Teftiş Kurulu Müfettişi, Operasyon Merkezi Bölüm Başkanlığı İş Tasarımı Yöneticisi, Ankara Perakende Şube Yöneticisi, İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı ve Ankara Kamu Kurumsal Şube Yöneticisi olarak görev alan Çakmak, 2019-2021 yıllarında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda (BDDK) Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

BAKMADAN GEÇME!