Sosyal patronlar

Güncelleme Tarihi:

Sosyal patronlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 01:39

Türkiye’nin önde gelen işinsanları sosyal medyada yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Güler Sabancı’dan Caroline Koç’a, Ümit Boyner’den Nevzat Aydın’a kadar birçok işinsanı Twitter ve Instagram’ı aktif kullanıyor. Sosyal medyada en çok takipçisi olan patron ise Abdurrahim Albayrak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de sosyal medyayı aktif kullanan birçok işinsanı var. Güler Sabancı’dan Abdurrahim Albayrak’a, Nevzat Aydın’dan Sina Afra’ya, Leyla Alaton’dan Enver Yücel’e kadar birçok işinsanının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Twitter ve Instagram’da Türkiye’de en çok takip edilen işinsanı ise Altur Turizm’in patronu Abdurrahim Albayrak oldu. Albayrak’ı Yemeksepeti.com’un kurucusu Nevzat Aydın takip ediyor. 3’üncü sırada ise Esin yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman var. Sosyal medyada adına en çok sahte hesap açılan patron ise Koç Holding Başkan Vekili ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç. En çok takip edilen işkadını ise Densa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Sabancı. En çok takipçisi olan en genç işinsanı ise Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı.

Haberin Devamı

FUTBOL İLE ÖNE ÇIKIYORLAR

Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medyanın en aktif patronlarından. Albayrak hemen her gün hem Twitter’dan hem de Instagram’dan paylaşım yapıyor. Albayrak kimi zaman Galatasaraylı futbolcularla, kimi zaman da bir düğün ya da açılıştan fotoğraf paylaşıyor. Albayrak’ı Twitter’da 863 bin, Instagram’da ise 497 bin kişi takip ediyor. İkinci sırada ise Yemeksepeti.com’un kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın var. Aydın daha çok Twitter’da aktif. Aydın’ı bu platformda 754 bin kişi takip ederken, Instagram’da 26 bin 500 kişi takip ediyor. Nevzat Aydın, Twitter’da daha çok futbola yönelik paylaşımlar yaparken, Instagram’da ise seyahat ve yemek fotoğrafları paylaşıyor. Beşiktaş Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ise daha çok Instagram’da aktif. Orman’ın Twitter’da 56 bin Instagram’da ise 471 bin takipçisi var.

Sosyal patronlar

İŞKADINLARI INSTAGRAM’DA

Arzu Sabancı, Ümit Boyner, Demet Sabancı Çetindoğan, Pınar Sabancı, Leyla Alaton, Sedef Orman, Caroline Koç, Gamze Cizreli, Gözde Akpınar, Ayşe Şule Bilgeç ve Güler Sabancı sosyal medyada en çok takip edilen işkadınları arasında yer alıyor. Densa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Sabancı sadece Instagram kullanıyor. Burada da daha çok modaya yönelik paylaşımlar yapan Arzu Sabancı daha çok genç kesim tarafından takip ediliyor. Sabancı’nın takipçi sayısı 560 bin. Işkadınları arasında ise ikinci sırada Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner bulunuyor. Boyner’in Twitter’da 404 bin, Instagram’da ise 56 bin takipçisi var.

Sosyal patronlar

Haberin Devamı

HESABI YOK TAKİPÇİSİ ÇOK

SOSYAL medyada hesabı olmayan ancak adına birçok hayran hesabı açılan işinsanı ise Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu. Koç’un Twitter ve Instagram’da resmi bir hesabı bulunmuyor ancak adına hemen her gün onlarca sahte hesap açılıyor. Hayranları da Ali Koç adına birçok hesap açmış durumda. Ali Koç’un burada onbinlerce takipçisi bulunuyor.

Sosyal patronlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!