Sosyal okur için sosyal habercilik

Güncelleme Tarihi:

Sosyal okur için sosyal habercilik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 10:32

Hurriyet.com.tr, dünyada bir ilki gerçekleştirerek, sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüştü. Her okur kendine özgü hurriyet.com.tr’yi yaratıp, yazarlarla aynı sosyal ağlardaki gibi interaktif ilişki kurabiliyor.

Haberin Devamı

HÜRRİYET’in internet sitesi hurriyet.com.tr, dünyada bir ilki gerçekleştirdi ve sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüştü. Bu yenilik ile birlikte artık her okur, kendine özgü bir hurriyet.com.tr oluşturabilecek. İlgi alanı olan haberleri atlamazken, ilgilenmediği haberlerle vakit kaybetmeyecek. Sözgelimi hurriyet.com.tr’nin spor haberlerini okumak isteyenlerden, ilgi alanı sadece futbol olanlar, futbol kategorisini seçerek, kendi sayfasında sadece futbol haberleri akışını görebilecek. Kültür Sanat haberleri içinde sadece sinemaya ilgisi olanlar, sinema kategorisini seçerek ekranında sadece ilgili haberleri görecek. Yani hurriyet.com.tr artık, 100’den fazla kategoriyle okurları için, kullanıcı dostu akıllı bir haber, video, fotoğraf ve sosyal paylaşım dönemini başlatıyor. Sistemin en heyecanlı tarafı sosyal ağlarda kullandığınız özelliklere, hurriyet.com.tr’de de sahip olmanız. Hem Hürriyet yazarları hem de diğer okuyucularıyla interaktif ilişki kurmanız olacak.

ADIM ADIM HÜRRİYET SOSYAL'E ÜYE OLMANIN EN KOLAY YOLU

Haberin Devamı

Hemen girin sosyal.hurriyet.com.tr 'yi keşfedin

Sistem nasıl işleyecek

Sosyal okur için sosyal habercilik

- Sosyal ağları kullananlar için, sosyal tabanlı hurriyet.com.tr’ye girmek çok kolay. Facebook ve Twitter hesabı olanlar aynı kullanıcı adı ve şifreleriyle birkaç saniye içinde, hurriyet.com.tr sosyal ağına katılabilecek. Sosyal ağlarda hesabı olmayanlar ise hurriyet.com.tr’de yayınlanan yönlendirmeleri takip ederek kendine özel alanını oluşturabilecek.

-hurriyet.com.tr sosyal ağına katıldığınızda, karşınıza çıkan 100’den fazla kategoriden ilgi alanlarınızı seçmeniz yeterli. Sözgelimi kadın sağlığı, kitap, müzik, teknoloji, Beşiktaş, basketbol, astroloji, çevre, seyahat, yeme-içme, ilişkiler gibi kategorileri seçerek, ana sayfanızda bu alandaki içeriklerin tamamını görebileceksiniz.

Haberin Devamı

- Haber içerikleri dışında, Hürriyet Dünyası’nın tüm yazarlarını, tıpkı diğer sosyal ağlardaki gibi takibe alabileceksiniz. Yazarlarımız kendi profillerinde, sadece köşe yazılarını değil, gezdikleri, gördükleri, duydukları, eğlendikleri, sinirlendikleri tüm kişisel olay ve yorumlarını da sizlerle paylaşacak. Sizler de onlara yorumlarınızı iletme imkânı bulacaksınız.

- Yazarlarımızın Instagram, Facebook ve Twitter gibi farklı platformlarda gördüğünüz farklı içeriklerini ve çok daha fazlasına sadece hurriyet.com.tr’de ulaşabileceksiniz. Ahmet Hakan, Ayşe Arman, Ertuğrul Özkök ve Doğan Hızlan, İzzet Çapa gibi Hürriyet’in tüm yazarları, beğendiği haberleri, neşeli fotoğraflarını, videolarını ve ‘Bunu kaçırmayın’ dediklerini takipçileriyle paylaşacak.

Haberin Devamı

‘Like’ yerine ‘Öne Çıkar’

Sosyal okur için sosyal habercilik

Hurriyet.com.tr’nin bu dijital devrimi sayesinde, beğendiğiniz haber, fotoğraf ya da yazıları öne çıkararak takipçilerinize önerebilecek, sosyal ağlardaki takipçilerinizle paylaşabileceksiniz. Facebook’taki like, Twitter’daki favori işlemleri, hurriyet.com.tr’de ‘Öne Çıkar’ olarak karşınıza çıkacak. En fazla öne çıkardığınız haber ve içerikler, hurriyet.com.tr tarafından da öne çıkarılarak yayınlanacak ve yayınlara yön veren olacaksınız. Ayrıca kişiselleştirdiğiniz sayfalarda, sadece Hürriyet içeriklerini değil, istediğiniz her şeyi paylaşabileceksiniz...

Her türlü sorunuz için:

Haberin Devamı

0 850 266 0 444

Okuriletisim@hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!