Son dakika haberi: Ünlü otel sahibine silahlı saldırı şoku...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Ünlü otel sahibine silahlı saldırı şoku...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 19:35

Bu sabah silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Selim Sayılgan'ın akşam saatlerinde polise verdiği ifadeye Hurriyet.com.tr ulaştı. Sayılgan ifadesine kırmızı ışıkta bekledikleri sırada silahlı saldırı olayının yaşandığını anlattı. Kendisine saldıran kişinin de adını verem Sayılgan, Sarıyer Jandarma Komutanlığına sığınarak kendisi ve şoförünün kurtulduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Ünlü otel sahibine silahlı saldırı şoku...
Kervansaray otellerinin ikinci kuşak sahiplerinden Selim Sayılgan (49) bu sabah Maslak Ayazağa'da silahlı saldırıya uğradı. Sayılgan'ın Sarıyer Asayiş Büro Amirliğine verdiği ifadeye ise Hurriyet.com.tr ulaştı. Bu akşam sat 19:27'de imza altına alınan ifadede Sayılgan olayın nasıl yaşandığına ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

İşte Sayılgan'ın emniyet ifadesi:

SİLAHI ÇEKTİ BANA DOĞRU GELDİ

"Bu sabah 10:05 sıralarında hastaneye girmek üzere şirketten çıktım. 34 SAY ... plakalı aracımı yardımcım O. Ş. kullanıyordu. Aracın ön yolcu koltuğunda oturuyordum. Saat 10:10 sıralarında Maslak Ayazağa Caddesi 3. Kolordu Komutanlığının olduğu noktaya geldik. Burada bulunan kırmızı ışıkta durduk. Bu sırada beyaz renk araç önümüzde durdu. Aracı sürücü koltuğunda oturan ve araçta yalnız olan kendisinde şikayetçi de olduğu E. T. isimli şahıs araçtan inerek benim oturmuş olduğum yolcu tarafına doğru yürümeye başladı. Bizim bulunduğumuz aracın önüne geldiği esnada belinden siyah renkli bir tabanca çıkardı. Ben, şahsın elinde silahla geldiğini görünce araç içerisinde eğildim.

Haberin Devamı

JANDARMA KARAKOLUNA SIĞINDIK

Şahıs benim olduğum ön yolcu kapısının olduğu noktaya gelince kapıyı sertçe açarak kapının şahsa çarpmasını sağladım. Şahıs bunun üzerine yere düştü. Daha sonra bir el silah sesi duydum. Şahsın yerde olmasından faydalanarak aracımızla manevra yaptık ve olay yerinden kaçtık. Kaçarken 155 Polis İmdat hattını aradım. Büyükdere Caddesi Maslak Oto Sanayi Sitesinin yanında bulunan Sarıyer Jandarma Komutanlığına konuyu anlatarak onlara sığındık. Daha sonra merkezinize gelerek müracaat etmek istedim.

Son dakika haberi: Ünlü otel sahibine silahlı saldırı şoku...

BENİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU

E.T ismli şahısla benim herhangi bir husumetim yoktur. Şahsın bana saldırma ve tehditlerde bulunma nedeni benim daha önce şirketimde bağımsız yönetim kurulu üyeliği yapan A. İ. C. ve bu şahsın yardımcısı olduğunu bildiğim E. G. isimli şahısların kendilerini dolandırdığı iddiasıdır. Bana saldıran şahısla defaten yüz yüze görüşmelerim oldum. Kendisine birçok kez, isimlerini verdiğim A. İ. C. ve E. G. ile bir alakam olmadığını, bu şahsıların beni de dolandırdığını ve bu şahıslarla davalık olduğumu bildirdim. Fakat E. T. isimli şahıs, isimlerini verdiğim şahısların kendisini dolandırdığını bu şahıslarla benim bir bağlantım olduğunu iddia ederek benden zararını karşılamamı istemektedir. Ben de kendisine olumsuz yanıt verdiğimden, beni sürekli tehdit etmekte olup en son bugün de bana silah çekerek ateş etmiştir.”

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!