Sinan Saysen: Umarım bu organizasyon büyüyerek devam eder

Güncelleme Tarihi:

Sinan Saysen: Umarım bu organizasyon büyüyerek devam eder
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 23:46

Kırmızı Ödülleri'yle ilgili görüşlerini bildiren Saysen Anaokulları Sahibi Sinan Saysen; "Ödüllendirme ve takdir sistemi hayatın her alanında iyi bir harekettir. Sektöre canlılık getirerek bir dinamizm sağladığını ve motivasyon yarattığını düşünüyorum. Kırmızı Ödülleri de reklamcılık sektöründe aynı etkiye sahip. Ajansların yaratıcılık açısından tatmin olmaları, özgürce işler yapmaları ve aynı ortamı soluyarak birbirlerini alkışlamaları oldukça güzel bir şey. Umarım bu organizasyon her geçen gün daha da büyüyerek devam eder" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

İletişim çalışmalarında yaratıcılık, hedef kitlenize ulaşmanın en güzel yolu. Bu durum her sektör için oldukça önemli fakat bizim sektörümüz için daha da önemli çünkü çocuklarla iç içe bir dünyamız var. Onlardan her gün, her dakika yeni bir şeyler öğreniyoruz ve ufkumuz açılıyor. Birbirimizi besliyoruz diyebiliriz. Okulun her alanında yaratıcılığımızı koruyor, önemsiyor  ve ona göre hareket ediyoruz.

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Ödüllendirme ve takdir sistemi hayatın her alanında iyi bir harekettir. Sektöre canlılık getirerek bir dinamizm sağladığını ve motivasyon yarattığını düşünüyorum. Kırmızı Ödülleri de reklamcılık sektöründe aynı etkiye sahip. Ajansların yaratıcılık açısından tatmin olmaları, özgürce işler yapmaları ve aynı ortamı soluyarak birbirlerini alkışlamaları oldukça güzel bir şey. Umarım bu organizasyon her geçen gün daha da büyüyerek devam eder.

Haberin Devamı

Sinan Saysen: Umarım bu organizasyon büyüyerek devam eder

Bu yıl reklamverenlere de Kırmızı Ödül heykelciği takdim edilmeye başlandı, reklamveren olarak yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

Biz bu yeni sisteme çok sevindik. Geçen sene de bir ödülümüz vardı fakat ajansımızda duruyor. Bu sistem sayesinde bu sene gururla okulumuza koyabildik. Velilerimize de gösteriyoruz. Bizim için prestij açısından oldukça önemli. Yapılan iş markamızı ve felsefemizi çok iyi yansıtıyor. Bir de üzerine ödüllendirilince daha da keyifleniyoruz. Bir anaokulu olarak İzmir dışında da adımızın geçiyor olması bizi mutlu ediyor. Marka bilinirliğimiz umarım bu sayede daha da artar ve farklı kitlelere ulaşma imkanına sahip olur.

 

BAKMADAN GEÇME!