Kenan Şeranoğlu güzellik kremi ile döndü

Güncelleme Tarihi:

Kenan Şeranoğlu güzellik kremi ile döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 11:07

Kurduğu 'Titan Saadet zinciri' ile adından uzun süre söz ettiren Kenan Şeranoğlu (50), 140 kilo girdiği hapishaneden 70 kilo çıktı. Şeranoğlu bir süredir, güzellik kremi satışı yapan bir şirketin faaliyetlerini yürütüyor.

Haberin Devamı

Kenan Şeranoğlu’nun (50) içinde bulunduğu J. G. isimli şirkette hareketlilik yaşanıyor.

Sisteme, on binlerce kişiden, ‘web sitesi satıyoruz’ gerekçesi ile para toplayan Mega Holdings’in liderlerinden Can Kakmacı, Enes Olğun, Fatih Yazıcı ve Soner Olğun da anılan şirkete 'transfer' oldu. Savcılık soruşturmasına konu olan Mega Holdings'te binlerce kişinin mağdur durumda.  


1998'DE TUTUKLANDI

Türkiye, Şeranoğlu'nu, Eylül 1997'de İzmir Hilton Oteli'nde 31'inci doğum gününü mankenlerle kutlayan, tuhaf ceketli, dev cüsseli adam olarak tanıdı. Tarkan'ın o dönemde meşhur olan şarkısı 'Şımarık' ile doğum gününde dans edişi unutulmadı. Lamborghini'den inip Ferrari'ye binen, gece kulüplerinde krallar gibi ağırlanan Şeranoğlu'nun saltanatı uzun sürmedi. 'Saadet zinciri' Titan ile aralarında Bülent Ersoy ve Seda Sayan'ın da olduğu binlerce kişiyi dolandıran Şeranoğlu, 1998'de tutuklandı.

Haberin Devamı

Kenan Şeranoğlu güzellik kremi ile döndü

Şeranoğlu, İzmir Hilton'daki doğumgünü partisine gözleri kapalı katılmıştı.

16 BİN KİŞİYİ DOLANDIRDI

Kenan Şeranoğlu ve babası Barbaros Şeranoğlu 5.5 ayda 16 bin kişiyi, zamanın parasıyla 4.4 trilyon lira dolandırmaktan 25'er yıl hapis cezası aldılar. Baba-oğul 10 yıl hapis yattıktan sonra 2008'de tahliye oldu.

Kenan Şeranoğlu güzellik kremi ile döndü


 

BAKMADAN GEÇME!