SEK'ten ev yapımı dondurma

Güncelleme Tarihi:

SEKten ev yapımı dondurma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2002 12:27

SEK 34 yıllık kalitesi ve güvencesiyle ürettiği, Türkiye'nin ilk ve tek " Ev Yapımı Dondurma'sı " Sek Dondurma Karışımı ile ürün çeşitliliğini artırdı.

Haberin Devamı

Süt ve sütlü ürünler sektörünün öncü markası SEK ; yepyeni ürünü SEK Dondurma Karışımı ile Sek Hazır Salep' ten sonra bir ilke daha imza attı. SEK Dondurma Karışımı; yaz sıcaklarında lezzetli, keyifli serinliği evlerimize taşıyacak.

Sek güvencesi ve kalitesiyle üretilen SEK Dondurma Karışımı'nın hazırlanması çok kolay. 500ml. Sek Dondurma Karışımını bir süre buzdolabında soğutun, ambalajını açıp derin bir kapta elektrikli mikserle 5 dakika havalandırarak çırpın. Çırpma sonunda hacmi yaklaşık 2 katına çıkacaktır.

Daha sonra çırpılmış dondurma karışımını geniş bir kaba veya ayrı ayrı kaplara dökerek, derin dondurucuda veya en yüksek ayara getirilen buzlukta istenilen sertliğe gelinceye kadar bekletip servise hazır hale getirebilirsiniz.

Ailenize ve sevdiklerinize güvenle yedirebileceğiniz, SEK Dondurma Karışımı, dondurma keyfinin sınırlarını da ortadan kaldırıyor. SEK Dondurma Karışımına  arzu edildiği takdirde çikolata parçaları, badem, hindistan cevizi, fındık kırığı gibi  malzemeler ekleyerek kendinize özel dondurma spesiyallerini de yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sek Dondurma Karışımı, hızlı ve pratik olması nedeniyle her an elinizin altında bulunabilecek, misafirlerinize her an sunabileceğiniz, uzun ömürlü steril ambalajda olması nedeniyle de taşınması ve saklanması kolay bir ürün.

Kaliteli Sek Süt ile üretilen Sek Dondurma Karışımı, 500ml' lik paketlerde satışa sunulmaktadır. Sek Dondurma Karışımı, benzersiz tadının yanı sıra fiyat avantajıyla da dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!