Sanal Market pazartesi açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Sanal Market pazartesi açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Migros Sanal Market'le koltuğunuzdan kalkmadan alışveriş yapabileceksiniz

Türkiye'nin elektronik ortamda alışveriş yapılabilen ilk süpermarketi, Migros Sanal Market 22 Eylül pazartesi günü hizmete açılıyor. İnternet kullanıcılarının bilgisayarlarının başından kalkmadan, Migros'ta satılan 1300 kadar temel ürünü sipariş edebilecekleri Migros Sanal Market, ilk etapta Maslak, Levent, Etiler, Bebek, Ulus, Zincirlikuyu, Yeniköy ve Gayrettepe'nin bir kısmına hizmet verecek. Bu semtlerde oturan İnternet kullanıcıları, pazartesi gününden itibaren evlerinden çıkmadan Migros'un rafları arasında dolaşmaya başlayacak, satın almak istedikleri ürünleri elektronik alışveriş sepetlerine atacak veya siparişlerini kapılarından teslim alacak ya da Migros'a giderek, önceden hazırlanmış olan siparişlerini hiç beklemeden kendileri teslim alacaklar.

Sanal Market müşterileri Migros'tan teslim aldıkları siparişler için hiçbir ek ücret ödemeyecekler. Kapıya teslim siparişlerde ise 10 milyon liranın üzeri siparişler için ücret alınmazken, 6-10 milyon lira arası siparişler için 200.000, 2-6 milyon lira arası siparişler içinse 300.000 lira teslimat ücreti alınacak.

Bilgisayar uygulaması Koç-Unisys tarafından, Oracle ürünleri kullanılarak iki ay gibi kısa bir sürede hazırlanan Migros Sanal Market'te ödemeler yalnızca kredi kartı yoluyla yapılacak. Kredi kartı hırsızlıklarını ve sisteme dışarıdan yapılacak müdahaleleri önlemek içinse gelişkin bir bilgi şifreleme teknolojisi kullanılacak. Siparişlerin teslimatı anında kredi ve kimlik kartı sorulacağından, başkalarına ait kredi kartıyla alışveriş yapılması önlenmiş olacak.

http://www.migros.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!