Rus Aeroflot’tan bir haftada ikinci  iptal

Güncelleme Tarihi:

Rus Aeroflot’tan bir haftada ikinci  iptal
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 10:40

TÜRKİYE ve Rusya arasındaki yaşanan uçak krizi sonrası yolcu sayısında büyük bir düşüş izlenen Rus Aeroflot Havayolları, bir hafta içinde ikinci kez İstanbul- Moskova seferlerinden birini iptal etti.

Haberin Devamı

Sabah seferinde çok az yolcu olduğu için İstanbul-Moskova seferinin, öğleden sonraki saat 14.05’te kalkacak SU-2131 sefer sayılı uçuşla birleştirildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay Rusya’nın Türkiye’ye yapacağı charter olarak adlandırılan tarifesiz seferlerini iptal etmesinin ardından Rus Aeroflot Havayolları 1 Aralık 2015 günü gerçekleştirdiği ilk iptalden sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bugün saat 10.20’de yapacağı SU-2137 sefer sayılı İstanbul-Moskova uçağını iptal ederek, bir hafta içinde ikinci iptali yaşadı. 

Rus Havayolları yetkililerinden edinilen bilgiye göre, sabah seferinde çok az yolcu olduğu için İstanbul-Moskova, seferinin öğleden sonraki saat 14.05’te kalkacak SU-2131 sefer sayılı uçuşla birleştirildiği belirtildi.

Türk taşıyıcılarının da ortalama İstanbul-Moskova arasındaki seferlerde doluluk oranları ortalama yüzde 85’ten yüzde 75’e düştü. THY’nin İstanbul Moskova seferlerinde ise iptal yaşanmadığı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!