Ramstore, Moskova'da McDonald's'la yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Ramstore, Moskovada McDonaldsla yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

RUSYA'da Koç ve Enka ortaklığı ile kurulan Ramstore, Moskova'daki 5'inci mağazasını, şehrin batısındaki yeni yerleşim birimi Mitino'da açtı. 4 milyon dolarlık bir yatırımla kurulan Ramstore Mitino, 5 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek.

Rusya'da yabancı yatırımların durduğu bir dönemde hızla büyüyen Ramstore'un, McDonalds'dan sonra Moskova'da en hızlı genişleyen grup olduğu belirtiliyor.

20 bin çeşit ürünün satılacağı ve 20 kasanın hizmet vereceği Ramstore Mitino'da müzik market, çiçekçi, mobil telefon satış ünitesi, bijüteri, parfümeri, kuru temizleme, banka da yer alacak. Ramstore'un üst katında ise önümüzdeki ay fast food restaurantları açılacağı belirtildi.

EN UCUZ EKMEK

Moskova'da dün açılan Mitino'daki Ramstore, ‘‘Ucuz ekmek kampanyası’’nı da başlattı. Rusya'da ekonomik sıkıntı çeken Moskova halkının en ucuz ekmeği Ramstore'dan alabilecekleri belirtildi. Normal fırınlarda 6 Ruble olan ekmek, Ramstore'de 2.90 Ruble'den satılacak.

Moskovalılar'ın kuyrukta beklediği Ramstore Mitino, Moskova Belediye Başkan Yardımcısı Vladimir Resin tarafından açıldı. Resin, ‘‘Uzun bir konuşma yaparak Ramstore'u anlatmama gerek bile yok. Buradaki kalabalık günün anlamını daha iyi tarif ediyor’’ dedi.

Ramstore Müdürü Mustafa Sağlam da, hipermarket zincirinin genişlemeye devam edeceğini ve 2000 yılı sonunda Rusya'daki toplam Ramstore sayısının 8'e ulaşacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!