Philips, ceket tamir edecek

Güncelleme Tarihi:

Philips, ceket tamir edecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

DÜNYANIN en büyük elektronik eşya üreticilerinden Hollandalı Philips ile ABD'li spor giyim firması Levi's'in ortak çalışmasıyla üretilen elektronik ceket, Hollanda'nın Scvenigen kentinde düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Ekim ayından itibaren dünya ile birlikte Türkiye'de de 900 dolara satışa çıkarılacak olan elektronik ceket, bozulduğunda, onarımını Philips teknik servisleri yapacak.

Üzerinde bir cep telefonu ve müzik sistemi ve kulaklık bulunan elektronik ceket su geçirmeyen özel bir kumaştan üretildi. Ceplerinde, telefon ve müzik sistemi için kumanda düğmeleri bulunan ceket, dünya genelinde Levi's mağazalarında satılacak.

BOND DESTEĞİ

Philips, yeni ürettiği kayıt yapabilen DVD cihazlarını, James Bond filmleri ile tanıtmaya hazırlanıyor. Philips'in ortaklarından MGM'nin yapımcılığını yaptığı James Bond filmlerini DVD için çeken Philips, bu yöntemle yeni geliştirdiği DVD'lerin satışını artırmayı planlıyor.

Philips yetkilileri içinde bulunduğumuz çağda ev elektroniği ve iletişim alanında teknolojinin çok çabuk yenilendiğini, Philips'in de gelişen trendlere uygun olarak, Dijital teknoloji ile çalışan araçları birleştirme, internet, Bluetooth ve mobil iletişim teknolojilerini bir araya getirme çalışmalarına ağırlık verdiğini söylediler.

Geçtiğimiz hafta içerisinde CEO'sunu değiştiren Philips'in internet ve mobil iletişim araçları gibi iki yeni alanda çalışmalarını yoğunlaştıracağını belirten Philips yetkilileri, internet üzerinden her türlü müzik kaydını başarıyla gerçekleştiren 64 MB kapasiteli yeni MP3 ürünü Rush'ın başarılı olacağına inandıklarını belirttiler.

Philips 5 parça

DÜNYANIN çeşitli yerlerinden gelen gazetecilerin katıldığı Scheveningen toplantısında açılış konuşmasını yapan Philips Başkan Yardımcısı Jan Hommen Philips'i daha etkin bir kuruluş haline getirmek için Philips'i 5 ayrı iş grubuna ayırdıklarını ve bu grubların biribirinden bağımsız hareket edeceğini bilançolarını ayrı ayrı ve şeffaf biçimde yayınlanacağını söyledi. Hommen İş Gruplarının; Ana tüketici elektroniği, GSM teknolojileri, Dijital ağlar, Mikroçip ve elektronik devre üretimi ve özel ürünler başlığı altında toplandığını belirterek, ‘‘Yıldız ürünler ile de markamızın tanınma oranını artıracağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!