Paket servisi olmayana da destek olacak

Güncelleme Tarihi:

Paket servisi olmayana da destek olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 21:10

İNTERNET üzerinden yemek siparişi verme platformu Yemeksepeti, yeni servisi ‘Vale’ hakkındaki detayları düzenlenen toplantıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Vale, paket servisi olmayan işletmelerin, hali hazırda bu hizmeti veren restoranların sahip olduğu kuryeleri kullanmalarına imkan tanıyor. Böylece restoranlar kendi uzmanlıkları dışındaki bir işe yatırım yapmak zorunda kalmadan, kullanıcı memnuniyeti ve operasyon anlamında Yemeksepeti’nin desteğinden faydalanıyorlar. Ayrıca kuryeleri boş bekleyen işletmeler de ek bir gelir yaratabiliyor.

350 RESTORANDA VAR

Yıllardır girmek istemedikleri iki şeyden birinin lojistik diğerininse telefonla sipariş olduğunu söyleyen Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “Lojistik konusundaki kuralımızı yenilikçi bir şekilde çiğnedik. Yemeksepeti içerisinde bir paylaşım ekonomisi yaratıyoruz. Verimliliği odağımıza alarak, kullanıcılardan restoranlara, milyonlarca paydaş için değer yaratıyoruz” dedi. Vale’nin şu anda İstanbul’da Beşiktaş, Maslak, Etiler, Beyoğlu, Şişli, Acıbadem, Caddebostan ve Ataşehir semtlerinde aktif olduğunu ifade eden Yemeksepeti İş Geliştirme Direktörü Mert Baki, “350 restoran bulunuyor. 2017 yılı sonunda İstanbul, Ankara ve İzmir’de binin üzerinde Vale restoranını bünyemize katmayı, Vale’nin cirosunu ise 5 katına çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Yemeksepeti Vale Ürün Müdürü Merve Kesat, ise şu bilgileri paylaştı: “Yemeksepeti Vale’de kullanıcıların tercih ettiği en önemli ürünlerden biri kahve. Büyük kahve zincirlerinin yanı sıra, üçüncü dalga kahveciler de bu sisteme dahil. Bugüne kadar toplamda 112 kafeterya ve restorandan toplam 50 bine yakın kahve adreslerine ulaştı.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!