NPXS coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Pundi X[old] ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

NPXS coin nedir Hangi borsalardan alınır Pundi X[old] ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 18:25

Son zamanlarda kripto paralar üzerindeki çeşitlilik daha çok hız kazandı. Bunlardan biri olan Pundi X. NPXS coin de hızla ilerlemeye devam ediyor. Peki NPXS coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Ne zaman çıktı? Tüm bu bilgileri merak edenleri için derledik.

Haberin Devamı

Blok zinciri tabanlı olarak satış noktası çözümüyle birlikte perakende işletmelerini dönüştürmek niyetiyle blok zinciri ile çalışan bir geliştirici olarak bilinir.

NPXS COİN Nedir?

NPXS şirketi blok zinciri tabanlı olarak çalışır. Satış noktası çözümüyle birlikte perakende işletmelerini dönüştürme amacı taşır. Bu amacıyla beraber blok zinciri şeklinde çalışan cihazların en üst geliştiricisi olarak bilinir. Çözüm ile perakende satıcı ve tüketicilerin blok üzerinde ​​​​​mağaza içi işlemler yapmasına imkan tanır. Pundi X diğer adıyla NPXS olarak bilinir. Blockchain çözümü olarak bilinen sistem 2017'de kuruldu.

ICO'yu ise dünyanın ilk satış noktası çözümü şeklinde Ocak 2018'de başlattı. Başarılı bir ICO sağlayan sistem Pundi X, XPOS, XWallet ve de XPASS gibi perakende ağırlıklı hizmetleri ve aynı zamanda dünyanın ilk blockchain telefonu olan BOB'u başarıyla başlattı. Singapur merkezli olan şirket, XPOS çözümünü ayrıca cihazlarını Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, İspanya, Kore, Tayvan, Avustralya, Kolombiya ve İspanya dahil 25 den daha fazla pazara sevk etti.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Satın Alınır?

Pundi X yani NPXS Coin, 2019'un Mart ayı zamanında Binance borsasında delist edilerek platformun kullanmak istediği NPXS listeye eklendi. NPXS Coin borsada hala daha işlem görmektedir. İşlem gördüğü borsalar Gate.io, Bancor Network ve BKEX ​​​​​​ borsalarıdır.

Pundi X coin, önde gelen kripto borsalarının bir çoğunda kolaylıkla bulunabilir. NPXS üzerine alım, satım ve de ticaret için alınabilecek en iyi borsalar şu anda aşağıdaki gibi sıralanabilir.

Binance

Upbit

VCC Değişimi

Bithumb

Huobi Global

HitBTC ve

DigiFinex

Pundi X[old] Ne Zaman Çıktı?

Pundi X[old] yani NPXS Coin‘in kurucuları Zac Cheah ve Pitt Huang'tir. Pundi X[old] Coin’in bulunduğu Pundi X platformunu ise 2017’de kuruldu. Pundi X şirketinin işlemlerinin yürütüldüğü asıl ana merkez de Singapur’da bulunmaktadır.

Pundi X[old] Coin, Singapur merkezli olan Pundi X platformu üzerindeki kripto varlığı olmaktadır. Singapur‘daki ana merkezin yanı sıra birçok bölgede ek işletmeleri bulunur. Başta Sao Paulo, Seoul, Shenzhen, Tokyo, Taipei ve Jakarta'da da ofisleri bulunmaktadır. Dünya geneline yayılmaya başlasa da Pundi X[old] Coin’in işlemlerinin yönetildiği asıl yer Güneydoğu Asya bölgesi olarak bilinir.

Haberin Devamı

NPXS Ne İş Yapar?

Pundi X[old] olarak da bilinen NPXS Coin, kripto paraların bir çok mağaza tarafından kullanılmasını amaçlamaktadır. Pundi X ekosisteminin ise kripto varlığıdır. Yani bir nevi ödeme aracı olarak da görülebilir. Pundi X[old] Coin de bu yenilikçi sistemi ile yerel token olarak kendini daha çok tanıtmayı başardı. Bununla birlikte PundiX’in piyasaya sürmüş olduğu XPOS cihazı da oldukça ilgi çekmiştir. Çünkü bu cihaz alanında blok zinciri destekli olarak ilk kripto para satış noktası şeklinde hizmet veriyor. Kripto alanında bir ödeme yöntemi şeklinde kullanılan bu POS cihazlarına ayrıca cihazın fişlerine de reklam alınabilir. Bununla birlikte XPOS cihazları geleneksel ödeme yöntemlerini kabul etmektedir.

Haberin Devamı

NPXS Güvenilir Mi?

NPXS Coin’m bir çeşit ödeme yönetimidir. Bu ödeme yöntemini kullanan kişiler Pundi X platformunun güvenilir olduğunu da dile getirmektedir. Dünyanın birçok yerinde ofisi bulunan platform, XPOS cihazı yardımı ile kripto paraların bir çok mağaza alışverişinde kullanılmasını sağlamaktadır.

Binance, Qtum, Hong Kong Fintech ve NEM gibi kuruluşlar ile ortaklık kurmuştur. Bununla birlikte birçok kullanıcı sıkıntısız işlem yapabildiğini dile getirmektedir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!