Nazlı kedi sosyal medyanın ilgi odağı!

Güncelleme Tarihi:

Nazlı kedi sosyal medyanın ilgi odağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 11:46

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın sokakta bulup sahiplendiği kedisi Nazlı ile paylaştığı fotoğraf, sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Kedi, Başkan Kılıç'ın gençlerle buluşmasındaki en önemli konuğu Nazlı, hem belediyenin hem de belediyenin sosyal medya takipçilerinin gözbebeği oldu.

Haberin Devamı

Maltepe Belediyesi'ndeki makamında gençleri ağırlayan Başkan Ali Kılıç'ın kedisi Nazlı'ya masada yer verdiği fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Nazlı kedi, yapılan toplantıyı ve konuşmaları dikkatle takip ettiği dikkatlerden kaçmadı. Toplantı fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Başkan Kılıç, 'Bu Nazlı! Maltepe sevdalısı, kimseyi ayırmaz, ötekileştirmez, eşit patiye eşit ücreti savunur. Bir de hep can kulağıyla dinler...' diye yazdı. Kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı olan bu an, kullanıcılar tarafından takdirle karşılandı.

"SOKAKTAYDI VE HASTAYDI"
Birgün yolda giderken hasta ve yavru bir kediye rastladığını belirten Başkan Kılıç,"Kediyi alıp belediyeye getirdim. Veteriner ekiplerimiz tedavisini yaptı ve sonrasında belediyemizin vazgeçilmezi haline geldi. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte adına Nazlı dedik. Şimdi ise belediyemize gelen konuklarımızı karşılıyor, benimle birlikte toplantılara katılıyor" dedi. Daha önce de 3 sokak köpeğini sahiplenip eğiterek Arama Kurtarma Müdürlüğü kadrosuna katan Maltepe Belediyesi, sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı


 

BAKMADAN GEÇME!