Nakitsiz ödeme Avrupa’da gündeme oturdu, ‘bay bay nakit’ ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

Nakitsiz ödeme Avrupa’da gündeme oturdu, ‘bay bay nakit’ ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 00:00

BKM, global arenada yılın bankacılık gelişmelerini araştıran Cards International tarafından Barselona’da düzenlenen Cards & Payments Europe 2012 Trailblazer Ödülleri’nde, ‘En Başarılı Pazarlama İletişimi” kategorisinde ödül aldı.

Haberin Devamı

BANKALARARASI Kart Merkezi (BKM) “Hedef 2023: Nakitsiz Türkiye” mesajı kapsamında gerçekleştirdiği ‘Bay Bay Nakit Kampanyası’ ile Avrupa’nın gündemine oturdu. BKM, global arenada yılın bankacılık gelişmelerini araştıran Cards International tarafından 24 Mayıs’ta Barselona’da düzenlenen Cards & Payments Europe 2012 Trailblazer Ödülleri’nde Avrupa’nın en büyük finans kurumlarını geride bırakarak, ‘Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi” kategorisinde ödül aldı. Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Soner Canko; “Avrupa’nın en büyük finans kurumları arasından sıyrılarak  ‘Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi’ ödülünü aldık. Bu BKM adına çok büyük bir onur. Ayrıca  2023 yılına kadar sürecek uzun soluklu ‘Bay Bay Nakit’ iletişimimizin de ne kadar isabetli olduğu tescillenmiş oldu” dedi.

Haberin Devamı

En büyük ödül töreni

Cards International, Avrupa’nın en saygın finans kuruluşlarını her yıl ödüllendirildiği ve Avrupa’nın en büyük ödül törenlerinden biri olan Cards & Payments Europe 2012’de, Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi kategorisinde sadece 4 kampanyayı aday gösterdi. Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi kategorisinde aday gösterilen ve ödüllendirilen ‘Hedef 2023: Nakitsiz Türkiye’ mesajı kapsamında Bay Bay Nakit kampanyası; etkinliği ve kitleleri etkileyen bir toplum bilinçlendirme hareketi olarak, aday seçimini gerçekleştiren otoriteler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Anti nakit kampanyası

Bugüne kadar yapılmış en eğlenceli anti-nakit kampanyası olarak değerlendirilen Bay Bay Nakit kampanyasında, kullanılan keklik karakterinin para ile özdeşleştirilmesinin oldukça etkileyici olduğu ve tüm finans dünyasının “2023 – Türkiye’de Nakitsiz Ödemeler” hedefini, büyük bir ilgi ve merakla izledikleri belirtildi. Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Türkiye adına aday olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek;  “Bay Bay Nakit kampanyası temelinde nakit yerine banka kartının kullanılmasını ve kart kullanma bilincinin arttırılması hedefleyen bir kampanya olarak yola çıktı. Eski Osmanlıca’da keklik nakit anlamına geliyor. Bu nedenle, nakit parayı keklik ile özdeşleştirdik. Banka kartı ile yapılan alışverişlerin ülke ekonomisine ve kişinin bireysel mali düzen ve güvenliğine getirdiği katkıları göz önünde bulundurarak çıktığımız bu yolda, başarılarımızın dünya tarafından izlenmesi bizim için ödüllerin en büyüğüdür” dedi.

Haberin Devamı

Cards & Payments Europe 2012’de ödüller, sektörün uluslararası alanda tanınmış danışmaları ve uzmanlarıyla birlikte, VRL Knowledgebank’ın araştırma ekibi ve sektör yazarları tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Cards International’ın düzenlediği konferanslar kapsamında sahiplerini buluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!