Mustafa Taflan kimdir | Cumhurbaşkanı ile ne görüşecek?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Taflan kimdir | Cumhurbaşkanı ile ne görüşecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2015 09:41

İşadamı Mustafa Taflan, Sabah gazetesinin arka sayfasına tam sayfa ilan vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istedi. Peki Mustafa Taflan kimdir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile neden görüşmek istedi?

Haberin Devamı

Taflan'ın Sabah'a verdiği ilanda "Sayın 12. Cumhurbaşkanım, bir projem var 12 dakikanızı ayırır mısınız?" ifadeleri yer aldı. Taflan'ın bu ilanı neden verdiği bilinmezken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.

MUSTAFA TAFLAN KİMDİR?

Mustafa Taflan internet sitesinden kendi ile ilgili şu bilgilere yer veriyor.

01.06.1981 Yılında Samsun doğumlu Aslen Trabzon'lu bir ailenin ilk evladıdır. Çok uluslu şirketlerde Marketing / Satış Pazarlama departmanlarında görev almış satış uzmanı iken idealleri doğrultusunda yaklaşık iki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurdu ve halen çeşitli inşaat projelerinde devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Felsefesi ; "Kişiliğine ve Karakterine uygun bir yol bulmalısın, yeteneklerinle çok yönlü düşünmeli ama yolun her zaman tek olduğunu unutmamalısın varacağın nokta ise senden ilk istene olmalı"

Haberin Devamı

Mustafa Taflan kimdir | Cumhurbaşkanı ile ne görüşecek

CUMHURBAŞKANI İLE NE GÖRÜŞECEK?

Mustafa Taflan Cumhurbaşkanı ile görüşeceği proje hakkında yine kendi internet sitesinde:

"Üzerinde uzun zamandır çalıştığımız bu proje; Gerekli fizibilite ve sunumlarının anlaşılabilir hale getirildikten sonra bugünkü halini aldığı ve ülkemizde hepimizin günlük hayatında önemli bir yeri olan ciddi bir ekonomik kaynağın çeşitli yönetmelik değişiklikleri ile ülke menfaatine hızlı etki edecek bir para kaynağına dönüşmesidir. Net açıklamayı ise gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra duyurmayı daha sağlıklı buluyoruz." açıklamasında bulunuyor.

Mustafa Taflan kimdir | Cumhurbaşkanı ile ne görüşecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!