Murat Göllü: Çok önemli bir platform

Güncelleme Tarihi:

Murat Göllü: Çok önemli bir platform
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 22:49

YARATICI işlerin bugün dünyanın her yerinde taktir gördüğünü anlatan Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, şunları söyledi: “Selfie hayatımızın bu kadar içine girmişken, biz de ‘Akbank Direkt’e selfie ile giriş neden yapılamasın?’ dedik ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Artık müşterilerimiz, Akbank Direkt’e yüzlerini tanıtıyor ve şifre girmeye gerek olmadan yüz tanımlama teknolojisi ile Selfie’leri ile giriş yapabiliyor. Bu yönde oluşturduğumuz iletişim de yaratıcı çalışmalarımızla hedef kitlemize en kısa, en akılda kalıcı ve en etkin şekilde ulaşıyor böylelikle markamız ile müşterilerimiz arasındaki bağı daha da güçlendiriyoruz. Bu ödüller sektörün gelişimine, vizyoner bakış açısına yeni yaklaşımlar yeni heyecanlar katıyor. Motive edici etkisini de yadsımamak gerek. Teknolojinin hayatımızın her alanında yer almasıyla birlikte reklam dünyasında da önemli gelişmeler, atılımlar görüyoruz. Bu durum hem reklam veren olarak bizleri hem de sektörü daha iyiye ulaşmaya ve yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya teşvik ediyor. Kırmızı Ödüllerini de sektörde bu dinamizmi besleyen önemli bir platform olarak görüyoruz.”

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

İletişim çalışmalarımızda her zaman insanı odağına alan bir yaklaşımla hareket ediyoruz. İhtiyaçları anlayan, belirleyen, kolaylık sağlayan bakış açımızla hayatın içinden çözümler üretip, hizmetler sunuyoruz. Bunları yaparken de hayat nasıl gelişiyorsa oradan yola çıkıyor, hayatın ta içinden referans aldığımız çarpıcı örneklerle  yaratıcı çalışmalara imza atmaya büyük önem veriyoruz. Bunun en iyi örneği; selfie hayatımızın bu kadar içine girmişken, biz de ‘Akbank Direkt’e selfie ile giriş neden yapılamasın?’ dedik ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Artık müşterilerimiz, Akbank Direkt’e yüzlerini tanıtıyor ve şifre girmeye gerek olmadan yüz tanımlama teknolojisi ile Selfie’leri ile giriş yapabiliyor. Bu yönde oluşturduğumuz iletişim de yaratıcı çalışmalarımızla hedef kitlemize en kısa, en akılda kalıcı ve en etkin şekilde ulaşıyor böylelikle markamız ile müşterilerimiz arasındaki bağı daha da güçlendiriyoruz.

Haberin Devamı

Murat Göllü: Çok önemli bir platform

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Bu ödüller sektörün gelişimine, vizyoner bakış açısına yeni yaklaşımlar yeni heyecanlar katıyor. Motive edici etkisini de yadsımamak gerek. Teknolojinin hayatımızın her alanında yer almasıyla birlikte reklam dünyasında da önemli gelişmeler, atılımlar görüyoruz. Bu durum hem reklam veren olarak bizleri hem de sektörü daha iyiye ulaşmaya ve yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya teşvik ediyor.

Kırmızı Ödüllerini de sektörde bu dinamizmi besleyen önemli bir platform olarak görüyoruz.

Bu yıl reklamverenlere de Kırmızı Ödül heykelciği takdim edilmeye başlandı, reklamveren olarak yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

2018, bankamızın kuruluşunun 70’inci yılı. Bankacılığın geleceğini bugünden kurguladığımız önemli bir değişim ve dönüşüm sürecinin içindeyiz,  bu sebeple bizim için büyük öneme sahip bir yıl. Bu yıl aldığımız her ödül bizim için daha bir ayrıcalıklı, Kırmızı Ödülleri çerçevesinde de reklamveren olarak yaratıcılık kategorisinde ödül kazanmak hepimiz için bir gurur kaynağı oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!