Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? Benzin fiyatı sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

Benzin ve motorin fiyatı ne kadar Benzin fiyatı sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2020 09:22

Benzin ve motorinde indirim gelmesinin ardından gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Dünya genelinde petrol fiyatları hususunda yaşanan düşüşün ardından benzin ve motorin fiyatları için indirim beklentisi içerisine giren araç sahipleri, yapılacak olan açıklamaya kilitlenmişti. Bugün benzin ve motorin fiyatlarında indirim açıklaması geldi. Peki, benzin fiyatları ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Petrol fiyatları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Mart Salı günü, “Bu geceden itibaren benzinde 60 kuruş, motorinde 55 kuruş indirimi uygulamaya alacağız” dedi.

İndirimin gerçekleşmesi halinde İstanbul'da benzinin litre satış fiyatı ortalama 5,98 liraya, Ankara'da 6,13 liraya, İzmir'de 6,10 liraya gerileyecek. İndirim ile tüketici 55 litrelik bir benzin deposu için 33 lira daha az ödeme yapacak.

Motorinin litre satış fiyatı ise İstanbul'da ortalama 5,63 liraya, Ankara'da 5,74 liraya, İzmir'de 5,73 liraya düşecek. 55 litrelik bir depoya sahip akaryakıt tüketicisi indirim ardından 31 lira avantajlı olacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Haberin Devamı

BRENT PETROL FİYATLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BÖLGENİZDEKİ AKARYAKIT FİYATLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!