Milenyum yemeği

Güncelleme Tarihi:

Milenyum yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Schnitzel Restaurant: Maçka'daki butik otel Mega Residence'ın altında bulunan Mega Schnitzel Restaurant, yılbaşı için kişi başına 50 milyon liralık özel bir mönü hazırladı. Mönüde safran pilavlı hindi, çin böreği, limitsiz yerli içki, dondurmalı çikolata sufle bulunuyor. Tel: 212-231 31 61.

Cafe Zanzibar: Teşvikiye Reasürans Çarşısı'nda bulunan Cafe Zanzibar, milenyumda müşterilerine sürprüz armağanlar hazırladı. Lokanta, Fransız mutfağından yemekler sunuyor. Turnedo Zanzibar, morel mantar soslu dana emense gibi özel yemekleri var. Tel: 212-233 80 46.

Milenyum alışverişi

Karaca: Hem kadın hem de erkek için bluzlar, yelekler, montlar, gömlekler, hırkalar, kazaklar, kaşkollar, bereler Karaca'nın bütün mağazalarında.

Siemens: Cep telefonu da yılbaşı armağanı olabilir! Siemens'in küçük C25'i 87 milyon 900 bin TL.

Neuhaus: Belçika çikolatası Neuhaus'un çikolata çeşitleri yılbaşı için bir hediye seçimi olabilir. Neuhaus'un Etiler, Suadiye ve Çırağan Oteli'nde şubeleri var.

Burger King: Fast-food zinciri, çocuklara 500 bin liraya özel hazırlanmış bir 2000 takvimi veriyor.

Swiss Gourmet: Maçka'daki Swissotel'deki Swiss Gourmet, yılbaşı hediyesi olarak lokum, kahve, Noel kurabiyeleri, şarap, çikolata vb.'den oluşan üç boy hediye sepeti hazırladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!