Lodos hava yolu ulaşımını etkiliyor! THY'den önemli açıklama

Güncelleme Tarihi:

Lodos hava yolu ulaşımını etkiliyor THYden önemli açıklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 13:08

İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran şiddetli lodos nedeniyle hava yolu ulaşımını da olumsuz etkiliyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İki gündür İstanbul'dan etkili olan lodos haya yolu ulaşımını da etkiliyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı. Üstün paylaşımında, "İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de açıklamada bulundu ve "İstanbul'daki şiddetli fırtına sebebi ile uçak iniş ve kalkışlarında maalesef gecikmeler olmaktadır. Bu sebeple İstanbul varışlı seferlerimizde de kalkış meydanlarımızda gecikmeler olabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!