Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ve memur maaşları E-Bordro giriş ekranında!

Güncelleme Tarihi:

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ve memur maaşları E-Bordro giriş ekranında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2019 09:38

Bayrama günler kala, emekli ve memur maaşlarının ödeme tarihi vatandaşlar tarafından en fazla araştırılan konulardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının hesaplara yatacağı tarihle ilgili detaylar resmi kaynaklar tarafından açıklanmıştı. Emekli ve memurların hesaplara yatıp yatmadığı E-Bordro sistemi üzerinden öğrenilecek. Peki, Kurban Bayramı emekli ve memur maaşları ödendi mi? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Emekli bayram ikramiyeleri ve memur maaşları hesaplara yattı mı sorusu, milyonlarca çalışanın gündemindeki konu olmaya başladı. Emekli bayram ikramiyeleri ve memur maaşlarının Kurban Bayramının öncesinde hesaplara yatırılacağı ile gündemde yer almıştı. Peki, emekli ve memur maaşları yattı mı? İşte, E-Bordro ekranından kolayca görüntüleyebileceğiniz emekli bayram ikramiyeler ve memur maaşları detayları

EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 8-9 Ağustos tarihlerinde tamamlanacak. SSK emeklilerine bugün, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine ise yarın ödeme yapılacak.

MEMUR MAAŞLARI HESAPLARA YATIRILDI MI?

Memur maaşlarının bayramdan önce yatırılacağı, 5 Ağustos Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Memurların 9 Ağustos Cuma günü maaşlarını alacaklarını öğrenmesinin ardından gözler emekli maaşlarına çevrildi.

Haberin Devamı

E-BORDRO MAAŞ SORGULAMA EKRANI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

E-Devlet üzerinden E-Bordro sorgulama işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.
2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.
3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.
4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.
5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.
6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

E-BORDRO SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!