Kriz Avrupa’da striptize ilgiyi arttırdı, İstanbul için düğmeye bastı

Güncelleme Tarihi:

Kriz Avrupa’da striptize ilgiyi arttırdı, İstanbul için düğmeye bastı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 00:00

Paris’in meşhur striptiz kulüplerini işleten Murat Atik, eğlence hayatı deneyimini şimdilerde İstanbul’a taşımaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Reina’nın patronu Mehmet Koçarslan’ın şirketi Su Entertaiment ile görüşen Atik, Kuruçeşme’de kabare açacak. Sonbaharda kapılarını açmayı planlayan kabare, meşhur Lido ile Moulin Rouge karışımı bir mekan olacak. Murat Atik, “İstanbul’daki projemiz özel bir proje ve başarılı olacağına inanıyorum. Yemek ve revü olacak. Su Entertainment ile görüşmelerimiz sürüyor. Projeyi onlarla ortak hayata geçireceğiz” dedi. Atik ayrıca, Avrupa’daki krizin eğlence sektöründe müşteri sayısını arttırdığını belirtti.

Yurtdışından dansçı

Paris’te her ay 2 bine yakın kızı eğittikleri dans okulları olduğunu da kaydeden Atik, İstanbul’daki kabareye de yurtdışından dansçı getireceklerini vurguladı. 16 yaşından beri eğlence sektöründe olduğunu da anlatan Murat Atik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fransa’ya 3 yaşımda geldim. 5 kardeşiz, sadece ben eğlence sektöründeyim. 16 yaşımdan beri bu işteyim. 17 yaşımda ilk kendime ait yeri açtım. Şimdiye kadar 16 tane Paris’te 1 tane de Hırvatistan’da kulüp açtım. Hırvatistan’daki Byblos adında 19 kişilik bir açık hava kulübüydü. Bir futbolcuyla açtık ama sonra ben hisselerimi sattım.”

Haberin Devamı

Ünlüler de geliyor

Şu anda sadece Pink Paradise ve yeni açtığı La Suite ile hizmet verdiğini anlatan Murat Atik, şunları söyledi: “Pink Paradise için 6 milyon, La Suite için 3 milyon Euro harcadım. Pink Paradise’ı ünlü DJ David Guetta ile açtık. Sonra ayrıldı ortaklıktan. Bu iş zor, bir Türk iseniz çok daha zor. Ama Fransızlar bana alışsa da alışmasa da 25 yıldır mekanlarımı dolduruyor. Tam hafta açık olan Pink Paradise’a haftada 2 bin, 4 gece açık olan La Suite ise 1000’e yakın kişi geliyor. Pink Paradise’a gelen ünlüler arasında Madonna, Prens Albert, Vin Diesel, Colin Farrel gibi isimler de var. Türk sosyetesi de Paris’e geldiğinde mutlaka kulübe uğruyor.”

Kriz sektörü büyütüyor

Ekonomik kriz dönemlerinde eğlence hayatında müşteri sayısının arttığını vurgulayan Murat Atik, “Kulüpler Avrupa’daki krizden çok fazla etkilenmedi. Hatta sektörde büyüme var diyebilirim. Rakamlar her savaşta ve her kriz döneminde eğlence sektörünün büyüdüğünü gösteriyor. Harcama miktarı azalıyor ama müşteri çoğalıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul’daki 45’liği Fransa’ya taşıma planı

MURAT Atik, İstanbul’da 45’lik adlı mekânı çok beğendiğini belirterek, “Bu mekânı Paris’te açmak istiyorum ama sahibini ikna edemiyorum. İkna olsalar Paris’te Fransızca ve Türkçe plaklar çalarız, süper olur” dedi.

Babası ilham verdi, film çekiyor

FABRİKA işçisi bir babanın oğlu olan Murat Atik, sinema eğitimi aldı. Paris’te 11 yıllık geçmişi olan Pink Paradise adlı striptiz kulübünün sahibi. Geçen ay La Suite adını verdiği gece kulübünü açan Atik, gece eğlence dünyasını yönetiyor, sabaha karşı eve gittiğinde ise dizi ve film senaryoları yazıyor. Eşi Joanna ile birlikte film çekiyor, dans dersleri veriyor, takvim ve ajanda basıyor, dans ve revü turneleri düzenliyor. Şu sıralar babasının hayatından ilham aldığı bir film üzerinde çalışıyor. Film 1955 yılında Bursa’da bir pavyonda başlıyor, 2012 yılında Pink Paradise’ta noktalanıyor. Ayrıca Belçim Bilgin, kendisinin de rol aldığı ‘Vücut’ adlı filmin yıldızı Hatice Aslan ve Serra Yılmaz gibi isimlerin oynamasını düşündüğü bir kadın filmi de projeleri arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!