Körfez ülkeleri seyahat acentaları, Kastamonu ve Sinop illerini keÅŸfe çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Körfez ülkeleri seyahat acentaları, Kastamonu ve Sinop illerini keşfe çıkacak
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 16, 2012 14:18

Körfez ülkelerinden 45 seyahat acentası, 18 ile 22 Nisan tarihleri arasında, Kastamonu ve Sinop illerini keşfe çıkacak.

Haberin Devamı

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON), Türk Ortadoğu Turizm Konseyi (TMTC) ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliği ile düzenlenecek olan Batı Karadeniz Fam Trip’ne; Kuveyt, Suudi Arabistan, Katar, Umman, Dubai, Abu Dhabi’den seyahat acentalarının yetkilileri katılacak.

4 gün sürecek program sırasında, Kastamonu ve Sinop illerinin tarihi, kültürel ve doÄŸal güzellikleri tanıtılacak.Â

Kastamonu ve Batı Karadeniz’in, Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından daha fazla turist ağırlamasını hedeflediklerini kaydeden Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:

"Son 4 yıldır, ITB Berlin, WTM Londra gibi uluslararası turizm fuarlarına katılarak, saklı cennet Kastamonu’muzun sahip olduğu potansiyeli ve zenginliğini dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. Körfez ülkelerinden daha fazla turisti bölgemize çekebilmek için, 18 ile 22 Nisan tarihleri arasında Batı Karadeniz Fam Trip’ini düzenliyoruz. Organizasyonumuzun, Arabian Travel Market Dubai (ATM) Turizm Fuarı (30 Nisan- 3 Mayıs) öncesinde yapılacak olması da, Kastamonu ve Sinop illerinin Körfez ülkelerinden daha fazla turist alabilmesi açısından önemli bir fırsat oluşturacak. Özetle, yakın gelecekte, Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından turisti Kastamonu’da misafir edeceğiz. Iılsonuna doğru açılacak olan Kastamonu Havalimanı ile birlikte, kentimize olan yerli ve yabancı turistlerin sayısında ciddi bir artış yaşanacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!