Koç’un mezarına ziyaretçi akını

Güncelleme Tarihi:

Koç’un mezarına ziyaretçi akını
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 22:49

HAYATINI kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un mezarı ailesi, arkadaşları ve sevenleri tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

Haberin Devamı

Önceki gün toprağa verilen Mustafa Koç’un annesi Çiğdem Simavi ve halası Semahat Arsel dün sabah saatlerinde mezarlığa geldi. Çiğdem Simavi, oğlunun mezarı başında gözyaşlarına hakim olamadı. Semahat Arsel’in elinde “Yasin-i Şerif” sure kitabı vardı. Mustafa Koç’un mezarını kardeşi Ali Koç da ziyaret etti. Daha sonra Cemal Ulusoy’un eşi Tülay Ulusoy da mezarlığa gelerek dua etti.

Mezar çiçeklerle donatılırken, mezar taşının üzerindeki golf topu da dikkat çekti. Koç Holding’in Dış Ticaret bölümünde çalışan Pınar Kayahan, “Çok değerli ve çok yönlü bir insandı” dedi. Koç Ailesi’nin Kazakistan’daki yatırımlarında direktörlük yapan Aynur Ryadavletova ise “Büyük kalpli bir insandı, nur içinde yatsın” dedi. Türkiye Binicilik Federasyonu eski Başkanı Tunç Çapa, “Uzun yıllar hep beraber ata bindik. Uzun seneler Almanya’da, Balkanlarda, İstanbul’da, Ankara’da birçok yarışmalara katıldık. Zamansız kaybettik, bizi derinden üzdü” dedi. Mustafa Koç’un atçılık ve golf kulübünden arkadaşı Cavit Özyardımcı ise “30 yıllık bir arkadaşlığımız var. Çok iyi bir dosttu” dedi. Koç’un mezarına gün boyu ziyaretler sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!