Koçtaş yeniden doğdu

Güncelleme Tarihi:

Koçtaş yeniden doğdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2001 00:00


Koçtaş Yapı Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Koçtaş Kartal için yaptığımız 20 milyon dolarlık yatırımı ülkemizin geçirmekte olduğu güç günler de devreye alarak, geleceğe olan güvenimizi ve yatırım yapma konusundaki kararlılığımızı vurgulamak istedik" dedi.
Haberin Devamı

Koçtaş ile İngiliz B&Q firması ortaklığıyla kurulan Koçtaş Kartal Yapı Marketi, hizmete girdi.

Kartal Sahilyolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde yer alan marketin açılış töreninde konuşan Mustafa Koç, Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un ilk kurduğu şirket olan Koçtaş'ın yeni bir kimlikle hizmet vermeye başladığını söyledi.

Yaklaşık bir yıl önce kurulan ortaklıkla Koçtaş'ın köklü geçmişi ve İngiliz B&Q firmasının uluslararası deneyimini birararaya getirdiklerini anlatan Koç, bu ortaklığın kısa zamanda Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Mustafa Koç, Koçtaş'ın tüketicinin gelişen ihtiyaçlarına her gün gelişen kalite anlayışıyla cevap vermeye çalıştığını belirterek, "Koçtaş Kartal için yaptığımız 20 milyon dolarlık yatırımı ülkemizin geçirmekte olduğu güç günler de devreye alarak alarak, geleceğe olan güvenimizi ve yatırım yapma konusundaki kararlılığımızı vurgulamak istedik" diye konuştu.

Üzerinde market çalışanlarının giydiği önlükle konuşma yapan Koçtaş Genel Müdürü Kerrin Qualters da Türkiye'de köklü bir geleneğe sahip olan Koçtaş-B&Q ortaklığı sonucunda açılan mağazanın Türkiye'de hem birçok insana iş imkanı sağladığını hem de ekonomiye katkıda bulunacağını bildirdi.

Mağazanın 6 ay gibi kısa sürede tamamlandığını belirten Qualters, mağazanın Türkiye'nin en iyi ev geliştirme mağazası olduğunu kaydetti.

Konuşmalardan sonra Mustafa Koç ve Kerrin Qualters, Kartal Kaymakamı Celal Dinçer ve Kartal Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte kurdela keserek, Koçtaş Kartal Yapı Marketi'nin açılışını gerçekleştirdiler.

Açılıştan sonra mağazayı gezen Mustafa Koç, 23 milyon liralık alışverişte bulundu ve ödemesini nakit yaptı.

KOÇTAŞ KARTAL YAPI MARKETİ

Koçtaş Kartal Yapı Marketi, 18 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu ve 8 bin 700 metrekarelik satış alanına sahip. Çalışanları arasında 40 yaş üstü kişilere de yer veren markette 180 personel görev yapıyor.

Banyo, mutfak, dekorasyon, bahçe, hırdavat ve inşaat reyonları bulunan markette, bahçe bakımı, onarım ve alet kullanımı konusunda ücretsiz eğitim verilecek.

Müşteriye nakliye ve garantili montaj olanağı da sağlayan Koçtaş Kartal Yapı Marketi'nde profesyonel müşterilere hizmet verecek ticari bir ekip de bulunuyor. (İstanbul-aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!