Koç ’yemek’ten çıktı otelcilikte büyüyecek

Güncelleme Tarihi:

Koç ’yemek’ten çıktı otelcilikte büyüyecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2008 00:00

KOÇ Holding şirketlerinden Palmira Turizm Ticaret’in markası olan 7 Yedi Endüstriyel Yemek, 20 yıldır aynı sektörde faaliyet gösteren Yemekçi şirketine devredildi.

Palmira Turizm Ticaret, bünyesinde bulunan Divan markası ile şehir otelciliği alanında büyüme stratejisi doğrultusunda, bu devri gereçekleştirdiğini açıkladı.

85 bin kişiye hizmet

7 Yedi Endüstriyel Yemek, kurulduğu 2004 yılından bu yana 122 ayrı noktada günde 85 bin kişiye hizmet veriyor. Aygaz, Arçelik, Beko ve Tofaş gibi Türkiye’nin önde gelen firmaları için toplu yemek üreten ve Koç Grubu şirketleri arasında yer alan Palmira Turizm Ticaret A.Ş’nin bir markası olan 7 Yedi Endüstriyel yemek, mevcut operasyonları ve personeli ile birlikte Yemekçi’nin kadrosuna dahil oldu. Bulutoğlu Gıda bünyesinde yer alan Yemekçi, 30 yıldır gıda sektöründe, 20 yıldır da endüstriyel yemek sektöründe faaliyet gösteriyor. Yemekçi, son teknolojinin kullanıldığı mutfağında üretilen yemeklerin hijyenik ısı zinciri içinde müşterilere ulaştırılması ve özel etkinliklerde organizasyonun içeriğine göre üretim yapılması hizmetlerini sunuyor.

25 ile yayılacak

Bu birleşmeyle çalışma alanını genişleterek günde 185 bin kişiye ulaşan Yemekçi, Ankara ve Bursa’da bölge müdürlükleri açıp Ankara, Adana, Samsun ve Batman’ı da hizmet alanlarına ekleyerek, 4 bin çalışanıyla 25 ilde hizmet verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!