Koç Holding ve Karsu Tekstil'in işlem sırası açıldı

Güncelleme Tarihi:

Koç Holding ve Karsu Tekstilin işlem sırası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2007 11:55

Koç Holding ve Karsu Tekstil'in hisse sıralarının şirketlerden gelen açıklamaların ardından yeniden işleme açıldığı bildirildi.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasından sabah yapılan açıklamada, her iki şirketin hisse senetlerinin sıralarının, geçici vergi uygulaması kapsamında beyanname ekinde vergi dairesine sunulan ve dün İMKB günlük bülteni ekinde yer alan mali tablolarına ilişkin olarak şirketlerden ek açıklama istenilmesi nedeniyle geçici olarak işleme kapatıldığı duyurulmuştu.

Yazının ardından Koç Holding'den Borsaya gönderilen yazıda, şirketin 1 Ocak 2006-31 Aralık 2006 dönemi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine gönderilen gelir tablosunda net dönem karının sehven net dönem zararı olarak yazıldığı belirtilerek, düzeltilen gelir tablosuna özel durum açıklaması ekinde yer verildiği duyuruldu.
Açıklamada, “Söz konusu mali tablo internet sitemizde güncellenmiş olup, günlük bülten ekinde de yayınlanacaktır” denildi. Karsu Tekstil'den Borsaya gönderilen yazıda da tablo düzeltmesi yapıldı. Açıklamaların Borsa Başkanlığına ulaşmasının ardından sözü edilen şirketlerin hisse sıralarının 10.30'da işleme yeniden açıldığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!