Kadın girişimciler için 6 öneri

Güncelleme Tarihi:

Kadın girişimciler için 6 öneri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 11:20

2015 yılında kadınların sahip olduğu şirket sayısı arttı. Kadınlar bugün Birleşmiş Milletlerdeki şirketlerin yaklaşık %30'una sahipler ve 8 milyon kişiye istihdam sağlıyorlar. "womenable.com" araştırmasında her 7 özel işletmeden birisi kadınlara ait diyor.

Haberin Devamı

Kadınlar için eşsiz zorluklarla yüzleşmek çok sıradışı değil, özellikle klasik anne ve kadın rolünü işteki talepler ve idarecilikle yürütmeye çalışırken. Uzun yıllardır iş sahibi birisi olarak ve aynı zamanda kadınların kendi etiket işlerini yürütmeleri konusundaki eğitimlerimden kadınların kendi işlerini yürütmeleri için birkaç öneriye sahibim.

1. Tutkunu bul

İşin üstünde uzun saatler harcayacaksın, bu nedenle sadece sevdiğin değil aynı zamanda tutku duyduğun bir alan seç. Tutkulu olduğun zaman, o konudaki isteğin ve inancın müşterilerine ne sunduğuna kadar yansır.

2. İşini kişisel amaçlarınla bağdaştır

Ailenin gelirine yardım etmek için part time bir iş mi bakıyorsun, çocuklarının zaman tablosuyla şekillenen boş zamanların için mi yoksa tam zamanlı bir iş kurmaya mı odaklandın? Özgürlük veya para mı amaç? Ya da her ikisi mi? İş kurduğun zaman tam zamanlı çalışman gerekmiyor - butik işine gir veya danışman olarak çalış. Senin kendini gerçekleştirmene yardım edecek bir iş seçimi yap.

Haberin Devamı

3. Ev ve iş hayatını ayrı tut

İş ve ev yaşamını ayrı tutmak her birine yeterince dikkat ve özen göstermek için gereklidir. Belirli çalışma zamanları belirle ve sadece acil durumlarda bundan ödün ver. Kendini ofis saatleri içerisinde çalışmaya alıştır ve bu saatler dışında telefonlarına veya emaillerine bakma. Müşterilerin ve arkadaşların da sen bu düzene bağlı kaldıkça buna alışacak. Ayrı bir çalışma alanı kur ya evde ya da ev dışında bir yer seç ve iş saatleri dışında orayı kapalı tut.

4. Teknolojiyi kucakla:

Gelen bir mesajın seni işinden alıkoymasına izin verme, ister bir işe konsantrasyon sağlıyor ol istersen de sevdiklerinle kaliteli vakit geçiriyor ol. E-postalarını sabah oku veya belirli saatler belirleyerek o zaman e-postalarını kontrol et. Sesli mesajlara otomatik cevaplarla karşılık ver. Bırak teknoloji senin için çalışsın.

5. Gerçek bağlantılar oluştur

Yalnız çalışmak zor olabilir ve yaptığın bağlantılar da çok değerli olabilir, sadece iş bağlantıları değil. Bir mentor bul veya kadınlar destek grubu kur ve fikirlerini ve hedeflerini paylaş. Bu "köyü" seni iş alanına bağlaması için kullan. Ulusal iş sahipleri birliği veya Amerika iş kadınları gibi derneklere profesyonel destek ve kaynak sağlamak için üye ol.

Haberin Devamı

6. Markanı tanımla

Dikkatlice markanı tanımla: Markan nasıl ve nasıl bir duruş sergiliyor? Cevaba bağlı kal. Yaptığın her şeyi marka ile bağdaştır, renk seçimlerinden, marka ve logo tasarımına, sunumlardan paketlemeye, şirket kültüründen misyonuna kadar. Markanın dışına sapma. Bu, müşterilerinin güvenecegi, inanacağı ve hatırlayacağı bir mesaj ve tutarlılıktır.

Kendi işinin sahibi olmak bir maceradır, bu nedenle onun sunduğu zorluk ve ödülleri kucakla.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!