Yaratıcılıkta sınır tanımayan inovatif ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yaratıcılıkta sınır tanımayan inovatif ürünler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 10:18

Teknolojiyle birlikte hayatı kolaylaştıran ürünlerin sayısı da artıyor. İşte onlardan bazıları...

Haberin Devamı

Gelişen teknoloji beraberinde yenilikçi ürünleri getiriyor. İşte yaratıcılıklarıyla sizi şaşırtacak ürünlerden bazıları...

Alarm yüzüğü

Sabahları alarmın tatsız ve yüksek sesiyle uyanmak istemeyenler için harika bir ürün. Aynı zamanda yanınızda uyuyan partnerinizi de uyanmak zorunda olmadığı bir saatte rahatsız etmeyeceği için daha da cazip hale geliyor. Yatarken taktığınız bu yüzük ayarladığınız saatte titreşim vererek sizi uyandırıyor. Şarj yuvasına koyana kadar da titreşime devam ediyor. Şarj yuvasını da yatağınızdan uzak bir yere koyarsanız kalkmanız daha da kolaylaşabilir. Ayrıca işitme engelli insanlar için de kurtarıcı bir ürün olabilir.

Işıklı kapı kolu

Gece kimi zaman tuvalete gitme ihtiyacı hisseder ve uyanırız. Ancak gece görüşü iyi olmayan insanlar için bu zor bir yolculuk olabilir. Kapı kollarındaki hafif aydınlatma sayesinde gürültü yapmadan rahatça kapıları açıp kapatabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bebek için duş şapkası

Bebekleri yıkamak başlı başına bir zorluk iken, bir de yüzüne ve gözlerine gelebilecek su ve şampuan işleri daha da zorlaştırabilir. Bu ürün bebeğin kafasını kapatmayacak şekilde başının etrafında küçük bir tente görevi görüp bebeğin yüzüne şampuan gelmesini engeller. Anne ve babaların işini kolaylaştırabilecek bir ürün.

Ayna sileceği

Bu ürün banyolar için düşünülmüş. Herkes özellikle kış aylarında sıcak bir duş aldıktan sonra banyodaki buğulu aynayla karşılaşır. Buğunun gitmesi de uzun sürer. Ayna sileceğini belli bir yere yapıştırdıktan sonra kolayca silecek kolunu kaldırıp anında net bir görüntü elde edebilirsiniz. Acele bir işiniz varsa ve aynaya bakmanız gerekiyorsa çok kullanışlı bir ürün olabilir.

Eller serbest şemsiye

Hava yağmurluyken mecburen şemsiye kullanmak durumunda kalırız. Ancak şemsiyeyi taşıması ve kullanması kolay değildir. Tek elinizle şemsiyeyi tutarken öbür elinizle diğer işleri yapmak oldukça zorlaşır. Bu ürün giyilebilir olup, iki elinizi de tamamen size bırakır. Belinizi kemer gibi sararak sabitlenir ve siz bir yandan yağmurdan korunurken bir yandan günlük işlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yiyecek lastikleri

Yemek yaparken bazı yiyeceklerin sadece yarısını veya bir kısmını kullanmamız gerekebilir. Böyle durumlarda yarısı kullanılmış olan yiyecek dolapta da dursa bir süre sonra çürüyebilir. Bu ürün, yiyeceğin açıkta olan kısmını sararak bozulmayı maksimum derecede yavaşlatır ve bir süre daha taze kalmasını sağlar.

Renk bulucu kalem

Bu kalem herhangi bir nesneye değdirildiğinde o nesnenin rengini algılayarak aynı renkte çizim yapma olanağı sağlar. Resim yaparken tek bir kalemle birden fazla renk kullanarak çalışabilirsiniz.

Elektrik üreten panjurlar

Güneşten korunmak için kullandığımız panjurlar hali hazırda güneş alıyorken neden enerji üretmesin? Akıllıca düşünülmüş bu ürün büyük çaplı olmasa da küçük çaplı bir ofisin veya evin enerji ihtiyacını karşılayabilir.

BAKMADAN GEÇME!