Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Doğan Hayat Sigorta internette

Doğan Hayat Sigorta, internette sigortalılarının ve sigorta hakkında bilgi edinmek isteyen herkesin soru ve sorularına yanıt bulabilecekleri bir siteyi hizmete sundu. www.doganhayat.com.tr adresindeki sitede, Doğan Hayat Sigorta'nın şirket yapısı, iştirakleri, fonksiyonel hizmet bölümleri ve hayat ve sağlık ürünleri, çeşitleri, özellikleri, teminatları ve süreleri hakkında ayrıntılı bilgilere yer veriliyor.

Vakıfbank’a 75 milyon dolar kredi

Türkiye Vakıflar Bankası, ihracatın finansmanı amacıyla, 75 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı. Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, sendikasyon, Citibank NA, Natexis Banque, Fujibank, Credit Lyonnais ve Banca Commerciale Italiana önderliğinde sağlandı. Bir yıl vadeli kredinin faiz oranının ise Libor artı yüzde 0.85 olduğu belirtildi.

Banka faizleri iniyor

Garanti Bankası 1 ve 3 ay vadeli mevduat faizlerini 5-10 puan düşürdü. Bankanın 1 aylık mevduat faizinde 15 milyar liraya uyguladığı oran yüzde 65'e çekilirken, 15 milyar liranın altındaki mevduatın faizi yüzde 63 oldu. 3 ay vadeli mevduatlardaysa 15 milyar liranın üzerine uygulanan oran yüzde 60, 15 milyar liranın altındaki mevduatlara uygulanan faiz oranı yüzde 58 oldu. Finansbank ise taşıt kredisi ve kredi kartı faiz oranlarında indirime gitti. Finansbank'ın açıklamasına göre, 6, 12 ve 24 aylık vadeli taşıt kredisi faiz oranları 0,5 puan azaltılarak yüzde 6'ya indirildi. Bankanın kredi kartı faiz oranları, alışverişte yüzde 8.40'dan yüzde 6.90'a, nakit çekimde yüzde 8.40'dan yüzde 7.90'a düşürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!