Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2000 00:00

Liderlik 2000 başlıyor

YÜREKLİ&Eğitim Danışmanlık tarafından düzenlenen ‘Liderlik 2000 Konferansı’, 14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. 21'inci yüzyıl liderlerinin yetkinlik, beceri ve fonksiyonel uzmanlık alanlarındaki gelişimlerini hızlandırmayı hedefleyen konferans, iş hayatından siyasete, psikolojiden spora, tiyatrodan akademik dünyaya kadar hayatın farklı alanlarındaki liderleri buluşturacak. Konferansa 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de katılarak, ‘Türkiye’de ve Dünyada Liderlik Tarihi' konulu bir konuşma yapması bekleniyor.

Samurai tahvilleri İMKB'de

HAZİNE tarafından Samurai (Japon) tahvil piyasasında 2 Kasım'da ihracı gerçekleştirilen 50 milyar Japon Yeni nominal değerdeki tahvil, İMKB Uluslararası Tahvil ve Bono Piyasası'nda bugün işlem görmeye başladı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetim Kurulu kararıyla kota alınan söz konusu tahvillerin itfa tarihi 27 Kasım 2003 olarak bildirildi. Yıllık yüzde 3 faizli tahvillerin, yılda iki kez faiz ödemeli olduğu da belirtildi.

EMDAŞ Net mesaj servisi kurdu

ECZACIBAŞI Menkul Değerler (EMDAŞ), ‘Net mesaj’ adını verdiği yeni bir sistem kurdu. Kurulan sistemin, fiyatı ‘al’ veya ‘sat’ seviyelerine ulaştığı tespit edilen hisse senetlerini, cep telefonu (SMS), internet (e-mail) veya Net Yatırım 24 yoluyla EMDAŞ müşterilerine anında bildirebiliyor. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Net mesaj sistemi’ sayesinde yatırımcıların, piyasadaki gelişmeleri takip etmek zorunda kalmadan, fiyatları önceden belirlenmiş seviyelere geldiğinde haberdar olabildikleri ve fırsatları kaçırmadan işlemlerini gerçekleştirdikleri vurgulandı.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!