Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pamukbank ‘wap’la borsaya girdi

PAMUKBANK Wap Bankacılığı hizmeti vermeye başladı. Bu hizmet sayesinde Pamukbank müşterileri, internet şubesinde olduğu gibi eşzamanlı olarak İMKB'de hisse senedi alım ve satımı yapabiliyor. Bankanın başlattığı yeni hizmetinde müşteriler verdikleri emirlerin sonucunu da görebiliyor. Hisse senedi ve endeks bilgilerinin üç dakika gecikmeli olarak aktarıldığı sistemden yararlanan müşteriler, Pamukbank Wap Bankacılığı üzerinden vadeli, vadesiz hesap bakiyesi takibi,de gerçekleştirebiliyor.

Döviz rezervi artıyor

MERKEZ Bankası'nın döviz rezervleri, bir haftada 209 milyon dolar arttı. Merkez Bankası verilerine göre, 11 Ağustos'ta 24 milyar 535 milyon dolar olan Banka'nın döviz rezervleri, 18 Ağustos'ta 24 milyar 744 milyon dolara yükseldi. Öte yandan, en son 4 Ağustos verilerine göre, Türkiye'nin toplam brüt rezervleri 39 milyar 578 milyon dolar oldu. 28 Temmuz'da 40 milyar 398 milyon dolar olan brüt rezervlerde, bir haftada 820 milyon dolar azalış kaydedildi.

Marshall hisseleri yeniliyor

MARSHALL Boya ve Vernik Sanayii A.Ş, tüm hisse senetlerini yeniden bastırma kararı aldı. Marshall Boya'dan İMKB'ye gönderilen açıklamada, Yönetim Kurulu'nun, şirketin mevcut 2 trilyon 164 milyar 800 milyon liralık sermayesini temsil eden hisse senetlerinden, I. Tertip A Grubu nama yazılı ve 2. Tertip B Grubu hamiline yazılı hisse senetlerinin üzerinde temettü dağıtım kuponlarının kalmaması nedeni ile tüm hisse senetlerinin yeniden bastırılmasına karar verdiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!