Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Döviz rezervi arttı

MERKEZ Bankası'nın döviz rezervleri Nisan ayının ilk haftasında 154 milyon dolar artış gösterdi. Merkez Bankası verilerine göre, 31 Mart'ta 22 milyar 926 milyon dolar olan Banka'nın döviz rezervleri, 7 Nisan'da 23 milyar 80 milyon dolara yükseldi. Bu arada, en son 24 Mart tarihli verilere göre Türkiye'nin toplam brüt rezervleri 38 milyar 579 milyon dolar oldu. 15 Mart'ta 38 milyar 308 milyon dolar olan brüt rezervlerde bir haftada 271 milyon dolar artış kaydedildi.

Emlakbank kooperatif kredisi

EMLAK Bankası, inşaat seviyeleri asgari yüzde 50 olan konut yapı kooperatiflerinkredi açacak. Emlak Bankası'dan yapılan açıklamada, inşaat seviyeleri asgari yüzde 70 olan kooperatiflere açılan banka kaynaklı Kooperatif Yuva Kredisinin, gelen yoğun talepler de dikkate alınarak, inşaat seviyeleri asgari yüzde 50 olan kooperatiflere de kullandırılmaya başlandığı bildirildi.

Demirbankdış kredi aldı

DEMİRBANK Bank of America International'ın finansman bonosu programında 19 bankayı geride bırakarak 75 milyon dolar sendikasyon kredisi aldı. Demirbank'tan yapılan açıklamada, Bank of America tarafından dördüncü kez yenilenen programın, 60 milyon dolar ile başlatıldığı ve gelen yüksek talep doğrultusunda yüzde 25 oranında artırılarak toplam 75 milyon dolar olarak sonuçlandığı bildiridi. Açıklamada programa, Bayerische Hypo-Vereinsbank'ın eş düzenleyici,First Union National Bank takas bankası ve Chase Securities'in de dealer statüsünde katıldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!