Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Demirbank konutta vadeyi 20 yıla çıkardı

DEMİRBANK, 20 yıla kadar vadeli konut kredisi uygulaması başlattı. Demirbank'tan yapılan açıklamada, uzun vadeli konut kredisinin, düşük faiz, kira öder gibi küçük taksitlerlerle ödeme, ücretsiz hayat sigortası avantajları ve kefilsiz alınabilme özellikleri taşıdığı bildirildi. Açıklamaya göre, krediye ilk yıl sabit yüzde 2.90 faiz uygulanacak. Sonraki yılların faiz oranı, DİE'nin her ay açıkladığı Tüketici Fiyat Endeksi'ne (TÜFE) bağlı olarak değişecek.

Alkim halka açılıyor

AVRUPA'nın ikinci en büyük sodyum sülfat üreticisi Alkim Alkali Kimya A.Ş. (Alkim), 8.6 trilyon lira ödenmiş sermayesinin yüzde 15'ini halka arz ediyor. Alkim'in halka arzı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Liderliğindeki konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek. Halka arz edilen 1 milyar 290 milyon adet hisse senedinin satış fiyatı 7 bin 200 lira olarak belirlendi. Hisse senetleri sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle 24- 25 Şubat tarihlerinde satışa sunulacak.

Budems'ten eğitim seminerleri

SOSYAL Güvenlik Hizmetleri şirketi Budems, daha önce düzenlemiş olduğu sosyal güvenlik eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi. 4447 Sayılı Kanunla ortaya çıkan değişiklikler ve gelişmelerin irdeleneceği ve 11 Mart 2000 tarihinde düzenlenecek seminerde, şu konular üzerinde durulacak: ‘‘2000 yılında uygulamaya konulan mevzuatlar, sosyal güvenlik kurumları ile (özellikle SSK ile) ilgili bireysel veya şirket ilişkileri, emeklilik planlamaları, işgücü planlamaları, kıdem tazminatı karşılığı ayırmada, ilgili bütçe kalemlerinin hazırlanmasında ve eleman seçiminde sosyal güvenlikten yararlanma konusu, 2000 yılına uyumlu sosyal güvenlik dosyalarının hazırlanması, yeni oluşumu beklenen özel emeklilik sigorta sandıkları hakkında bilgilendirme ve yapılması gereken ön hazırlıklar, işsizlik sigortası.’’ Sosyal güvenlik uzmanı Burhanettin Demircioğlu'nun vereceği seminerle ilgili bilgi için 0212 230 20 61 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!